Evet forumun adı annecocuk.com
Evet babalar yazmıyor burada. buna rağmen bu sayfalar sizde olduğu gibi bizde de bağımlılık yarattı. Forumda yazılan yazıları izlediğimde "Acaba veda zamanı geldi mi?" diye soruyorum kendime.
Çünkü zaman zaman bu sorgulanmakta. Forumda bu zamana kadar bir kardeşimle tartıştım. Bu da sadece kendimle ilgili değil, gerilme olmasın diyeydi.
Değişik bakış açılarına sahip olan değerli arkadaşlarım oldu. Ben her zaman en iyisini bilemem ya, öğrendiğim kişiler oldu. Bildiğimi paylaştım, bilmediklerimi sizlerle öğrendim, sizlerden öğrendim.
Bu forumu özel kılan birbirimizi kendimize yakın hissetmemiz, birbirimizi önemsememiz, söyleşecek, dertleşecek değerde insanlar olarak görmemiz.
Ankara buluşmalarında ve İstanbul oyun grubunda eşim ve çocuklarımla oldum.
Ancak zaman zaman erkeklerin bu sayfalarda olmasından rahatsız olduğunu ifade eden arkadaşlarım da oldu. Ki saygı duyarım. elbette hanımların sadece kendi aralarında konuşacakları, konuşmak isteyecekleri sahalar da vardır.
Kimseyi kırmadım, kırmak istemedim. Kırdıysam da, incittiysem de özür dilerim.
Ama,
Galiba yukarıda da değindiğim sorgulamalardan incindim.
Forum sayfasında forumlarda ya da chat sayfalarında olduğum zaman tedirginlik duyuyorum artık.
Hep izleyeceğim bu güzel forumumuzun sayfalarını. Dostlukların çoğalarak büyümesini dilerim.
Hepinizi tanımak güzeldi... Paylaşımlarımız bitmedi elbette.
Duygularımı ifade ederek size olduğu gibi kendime de dürüst davranmak istedim. Kendimi de seviyorum.
Saygılarımla;