evet arkadaşlar madem nostalji yapmaya karar verdik bende eskilere döneyim bu siteyi 2,5 aylık hamileyken araştırmalarım sonucunda bulmuştum ne kadar farklı ne kadar özel ne kadar güzeldi resmen hamileliğimi burda yaşadım heyecanlarımı hüzünlerimi acılarımın sevinçlerimin en büyüğünü herkes benim gibiydi sadece ben değil hepimizin ortak noktası bebeklerimizde daha çok konular, fıkralar,geyikler,sataşmalar,kavgalar,hırçınlıklar bile dozundaydı hepimiz dost olmuştuk çiğdem,nagihan,ümran,banuş,demet,mine, bahar ve adını sayamadığım arkadaşlar o kadar kabullenmiştik burayı gün içinde mutlaka uğrar sorunlarımızı paylaşır sohbet ederdik hala ben ve bir kaç arkadaşımız girsede eskisi gibi değiller özlüyorum o günleri hemde çok ama şimdi a desen diyemezsin burası annecocuk daha nitelikli ol diyenler,sitenin muhtarlığını yapıp herkesi susturmaya çalışanlar,sohbetlerin forum konularının sığlaştığı eskisi gibi paylaşımların azaldığı muhabbetlerin daha çok geyik çevresinde kol gezdiği bizim için gerçek anlamda önemli olan konuların aşağılara kayıp yukarlarda gereksiz forumların bulunduğu bir site oldu ama ben yinede seviyorum bu siteyi çünkü buram buram sevgi kokuyor kızım kokuyor heyecanlarım acılarım burda yaşıyor dostlarım var dost dosdoğru insanlar o yüzden burdayım o yüzden gitmeyeceğim eskiyi özleyeceğim ama yinede kalacağım sizleri seviyorum