yok oyle bisey,anneligin hicbir turlusu kolay degil ama olsun coook zevkli
Dun aksam yemegien misafirleirm vardi,sevgili emrenin davetlisi olarak mehmetin ve emrenin is arkadaslari gelicekti ofisten.
Ok cok normal otur yemek yap degil mi?
Evet oyle,yaptimda oglene kadar alisverisimi,hatta arkadas kahvemi falan yapip geldim.Kadin da evdeydi temizlik yapilmisti detay isler haric.
Geldim yemeklerimi hazirlaidm ve son adna firina atilip pisirilmek uzere kapattim ,dolaba koydum.
Saat 3.10 da halduru hulduru okula gittim,emreye geciktim diye ditreyerek.
Emre yok bahcede
Sinifa bakmaya gideriken bi baktim music clubta bizimki :roll: Allahtan kapi acikti da gordum,yoksa sinifada bakar emreyi bulamayinca psikopata baglardim
Neys emegersem beyimizin koro calismais varmis,4 te biticekmis Emrenin de haberi yokmusmus.
Bilsme evde kalir boregimi ve barbunyami pisirirdim.
Olsun dedim eve geri dondum yinede cunku 4.30 da da keman dersimiz vardi,kemanini aldim ve ac olucagini ve yemege vaktimzi olmadigini hespa ederek sandvic ve meyve hazirlaidm.
Gittim aldim,yolda yemek yedi ben kemana yetirstirmek icin atmadigim takla kalmadi trafikte.
Yetistik,dersine bende katiliyorum her zaman.
Neyseki ders guzeldi,emre yenni parcalari bile cok basarili caldi ve ben derin bir oh cektim,haftalardir hic te iyi degildi cunku.
Evet bitti de mi?
Hayir tabiyyyssii
Daha fransizcamiz varidi
Tekrar atladik arabaya,park yeri bulamayip yolun kenarina cekip dortluleri yakip ve telefon nhumarami cama yapistirip isik hiziyla emreyi biraktim.
Arabaya bindigimde saat 5.20 ydi ve tam bi sat sonra almak icin evden cikmam lazimdi.
Mehmeti aradim ki diycem 7.30 dan once gelmeyin,emreyi 6.30 da alip eve gitmem 7 yi bulur,bi solukluk zaman verin bana.
Diycem de telefonu mehmet cok mesgul oldugu icin kici acti,konsuyom daha dogrusu konusmaya calisiyom ama otomatige baglamis bis ekilde,ben daha yeni oturdum ,daha cok isim var emreyi falan alamam 6.30 da diyor bana.
Memet emreyi sen alamazsin zaten 6.30 da biliyom ben 7.30 da gelin ki bana son hazirliklari yapcak zaman kalsin dicektim dicek oluyom.
Hayir fusunz aten canim cikmis alamam emreyi diyor bana arghhhh
Dedim kicinizla size iyi gunler hadi bayyy.
Bastim eve gittim,40 dk vardi,barbunyayi pisirdim,boregi ve patlican kebabi firina attim,kizardilar ciktim
Emreyi 5 dk gec aldim,sagolsun khaldon(omarin babasi) misafrim oldugunu emreden ogrenince yukari kadar yorulmayim diye emreyi almis yolun kenarinda beni bekliyordu.
Aldim emosu geldik eve,park ediyom misafirleirn ikisi geldi
yapip kacmak istedim :lough:
olmazdi tabiysi,ciktik ben kalan islerimi ,salatimi falan yaptim bui yandan sohbetlenerek.
ardindan mehmet bey tesrif etti,ardindan diger misafirimiz.
sonarsi servis,cay kahve,mac seklinde gecti gitti.
Guzel bir geceydi yinede.
Herkes otururken helbette ben ayni sizler gibi emreyi aldim,elini ayagini yikadim,dus aldircak vaktim yoktu zira,yatirdim,masalini okudum uyuttum.
tek gzuel tarafi biseye elimi surmedim mutfakta,sabahkadin gelmis hepsini yapmis Allah razi olsun.
Kadinlarin hayati kolay olabilemez ,allahtan yetenekliyiz cok isi ayni anda yapabilitemiz var.
Iyiki erkek degilim