kimler var
sonra destek grubu kuralım
çünküm benim ihtiyacım var
çocuğumla alakalı sorunum yok da
nasıl davranmalıyım nasıl bir ortam hazırlamalıyımla alakalı sorunum var
kimler var
sonra destek grubu kuralım
çünküm benim ihtiyacım var
çocuğumla alakalı sorunum yok da
nasıl davranmalıyım nasıl bir ortam hazırlamalıyımla alakalı sorunum var
ben varımmmmmmmmmmmmmmm...ama oyle ortam falan bilmem oturup calisip gircem stres olmayacagim icin kesin bir yerlere girerim diye dusunuyorum..ne ozguven ama ... :lough:
doğru hayatını değiştirecek bir sınav değilse stires yapmaya gerek yok...
çalışır girer ve pek çok liseliden daha başarılı olursun...
sonuçta kaderin bu sınava bağlı değil di mi?
epey stresli bir dönem, dilerim hedeflediği puandan fazlasını alır
ders çalışmayı unutmamak için ben de bu yıl sınavlara girip açıköğretim okumayı istiyorum aslında, liseyi bitireli uzun yıllar oldu birçok şeyi unuttum haliyle, birkaç kaynak kitap araştırıp almayı düşünüyorum, en azından barajı geçebileyim fazlasında gözüm yok
97 yılında girdiğim ÖYS sınavını hatırladım yaşadığım stres sıkıntı berbattıaylin_ yazdı:
doğru hayatını değiştirecek bir sınav değilse stires yapmaya gerek yok...
çalışır girer ve pek çok liseliden daha başarılı olursun...
sonuçta kaderin bu sınava bağlı değil di mi?
hayatımı kaderimi herşeyimi etkiledi evet
sınava hazırlanan gençleri düşününce benim bile ruhum sıkılıyor, Allah kolaylık versin herkese
evet girersem bu benim ikinci universitem olacak ondan once bir universite ve masterim var...
stres isine gelince ben universite sinavina girerkende hic stres olmamistim ki duzenli calismis , test cozmus ve girmistim. bu bence cok onemli..cunku calisiyorsan biliyorsun, ailen sana guveniyor ve bu sinavin senin sagligindan onemli olmadigini , en onemli seyin evlatlari oldugunu vurguluyorsa valla herseyin ustesinden geliyor cocuk. ben hangi sinava girersem gireyim ailem onemli olan sensin elinden geleni yaptin derlerdi ve Allaha sukur simdiye kadar hic bos cikartmadim emeklerini. ama hirsli vidi vidici bir ailem olsaydi ne olurdu bilmem..
sadece cocuk sunu bilsin abla tavsiyesi..eger elinden geleni yaptigina inaniyorsan o zaman hicbir sinav seni strese sokamaz..
insallah guzel yerleri kazanir cocugunuz..
bende bu sefer Hukuk istiyorum bakalim insallah tutturabilirim..
Öhhöööö..
Bize iyi davranın ,gerisi gelir merak etmeyin
Ben de gireceğim bu sene
Gençlere öğrenci arkadaşlara başarılar umarım hedeflerine en sağlıklı şekilde ulaşırlar.
Kolaylıklar diliyorum
bu sene oglum girecek....
şimdilik dersahaneye yazdırdım azıcık kımıldamasını bekliyorum Aylin
üstüne gidince benim oglum tam tersını yapar onun için yavaş yavaş gitmeye karar verdim
pc kaldırım dedim bende ders calişmam dedi.
suanda yeni bir ilgi alanı var kazanırsa sınavı cok istedıgı şeyi ona ödül olarak verecegımi söyledim.
12 ekimde başlıyoruz inş. sonuçu güzel olur istedıgı yeri kazanır...
oğuzun internetini gezmeğini tozmağına hiç birşeye kısıtlama getirmedim emme
çocuğu her aradığımda test çözdünmü diyormuşum