Pinart yazdı:
yogicmom yazdı:
Şu son bir buçuk ay içinde ve hatta 15 gün daha var:
Çok şaşırdığın,
Belki üzüldüğün,
Şaşırtıcı,üzücü veya yorucu hadi tamam hepsini geçtim uzun uzun düşündürücü birşey başına geldi mi?
Ne geldi,nasıl olduyu boşver
Ani bir şekilde tüm hayatım/hayatımız değişti. Temmuz ortalarında... Ne geldi, nasıl olduyu bence de boşver
Ama bildiğin birşeyler varsa anlatabilirsin..
Beni çok ilgilendireceğinden, taşları yerine oturtmamda önemli olacağından eminim..
"Şaşırtıcı, üzücü veya yorucu hadi tamam hepsini geçtim uzun uzun düşündürücü"... Hepsi bolca var, halâ var. Kendimizi aniden içinde bulduğumuz ve hatta merkezi ve aynı zamanda parçası olduğumuz bir zincir. Düşündürme kısmı hiç bitmeyecek galiba. Şaşkınlık, üzüntü, bunaltı ve biraz araştırmayla başlayan ama yeni kapılar açılarak yoluna girmeye başlayan sevgi, anlayış ve yeni bakış açıları ile farkına varılan bazı şeyler.Sanırım yeni bir hayatımız var artık ve çok yolumuz. Umarım uzun sürer. Yani umarım kalan zaman senin dediğin gibi az değildir... Azsa da azdır; herkes için koşullar eşit..
Bu arada seni çok düşündüm bugün; inanmıyorum dediğim yoga ve daha çok meditasyonla ilgili. Fazlasıyla inanıyorum artık...