1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 37 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Eh oldu olacak kiyamet gunu ne zaman ve nicin olacak sorunsalini cozelim..

adanali insaat muhendisi abimiz 13 Agustos 2010 da kiyamet randevusu vermisti ama gorunurde bir sey yok..

bundan sonra verilen en erken tarih sanirim
    Gunes patlamasi teorisi - Eylul 2012

daha sonra
    Maya takvimi teorisi - Aralik 2012
    Marduk gezegeni teorisi - 14 Subat 2013 geliyor..

unuttugumuz baska bir tarih var mi? hani not alalim da kayitlarimizdan bulunsun

Re: Eh oldu olacak kiyamet gunu ne zaman ve nicin olacak sorunsalini cozelim..

Şu son bir buçuk ay içinde ve hatta 15 gün daha var:

Çok şaşırdığın,
    Belki üzüldüğün,
    Aaa ben bunu çözmüştüm,neden yeniden dediğin?

Şaşırtıcı,üzücü veya yorucu hadi tamam hepsini geçtim uzun uzun düşündürücü birşey başına geldi mi?

Ne geldi,nasıl olduyu boşver
    Gelmedi yok sıradandı dersen ozaman gene kıtalar suyun altında kalacak,hepimiz öleceğiz filan söylemi ve buna dudak kıvırmalara devam...

Zaman azaldı hem de çook...

3. Re: Eh oldu olacak kiyamet gunu ne zaman ve nicin olacak sorunsalini cozelim..

Marduk (=Niburu) gezegeni gunes sisteminden asagidaki sekildeki gibi gececek dense de.....

...astronomlar bunu yalanliyor. Eger bu gezegen iki yil sonra gunes sistemimizin icinde olacaksa, simdi ciplak gozle bile gorulebilir olmaliymis, ama birakalim ciplak gozu, muthis teleskoplariyla bile ufukta yaklasan bir gezgen goremiyorlarmis...

kayitlarda bulunsun

4. Re: Eh oldu olacak kiyamet gunu ne zaman ve nicin olacak sorunsalini cozelim..

http://www.2012-doomsday-predictions.com sayfasinda saat tikliyor valla atmiyorum. adamlar hayvan gibi saat koymuslar geri sayiyor

simdi 860 gun 22 saat 5 dakikamiz kalmis.. bakin soylenmedi bize falan demeyin sonra..

5. Re: Eh oldu olacak kiyamet gunu ne zaman ve nicin olacak sorunsalini cozelim..

yogicmom yazdı:

Çok şaşırdığın,
    Belki üzüldüğün,

Şaşırtıcı,üzücü veya yorucu hadi tamam hepsini geçtim uzun uzun düşündürücü birşey başına geldi mi?

Gelmedi yok sıradandı dersen ozaman gene kıtalar suyun altında kalacak,hepimiz öleceğiz filan söylemi ve buna dudak kıvırmalara devam...

hmm yani temmuz ve agustos aylari icinde diyorsun.

dusundum.. can sIkIcI bir durum olmamis. Aksine yeni evimle ilk kontrati yazarak onemli bir adim attim temmuz basinda. Temmuz sonunda da yillardir gormedigim teyze, kuzenleri gordum. Agustos'da da bir durum yok.

Kisaca son 1.5 ayim siradan degildi ama sasirtici, uzucu ve yorucu degildi.
    Ben sinifta kaldim galiba :lough:

Birde şu yönü var insan hayatını neye programlarsa onu yaşıyor, sen eğer "bu aralar böyle bir problem yaşayacağım" a inanırsan tahmin ettiğin olayları yaşarsın yada bir şekilde çağırırsın...

Bence kıyamet heran kopabilir, vaktini saatini kimse bilemez, başımıza gelince zaten yaşayacağız ve ondan sonra farklı bir boyutta olacağız benim inancıma göre
    yogicmom yazdı:

Çok şaşırdığın,
    Belki üzüldüğün,

Kıyametin bugünkü senaryosunu birkaç gün önceden duymuştum ve inanmamıştım, bence diğer senaryolarda fos
    Deniz.. yazdı:
    adanali insaat muhendisi abimiz 13 Agustos 2010 da kiyamet randevusu vermisti ama gorunurde bir sey yok..

bundan sonra verilen en erken tarih sanirim
    Gunes patlamasi teorisi - Eylul 2012

daha sonra
    Maya takvimi teorisi - Aralik 2012
    Marduk gezegeni teorisi - 14 Subat 2013 geliyor..

unuttugumuz baska bir tarih var mi? hani not alalim da kayitlarimizdan bulunsun

yogicmom yazdı:

Çok şaşırdığın,
    Belki üzüldüğün,

Ani bir şekilde tüm hayatım/hayatımız değişti. Temmuz ortalarında... Ne geldi, nasıl olduyu bence de boşver Ama bildiğin birşeyler varsa anlatabilirsin.. Beni çok ilgilendireceğinden, taşları yerine oturtmamda önemli olacağından eminim..

"Şaşırtıcı, üzücü veya yorucu hadi tamam hepsini geçtim uzun uzun düşündürücü"... Hepsi bolca var, halâ var. Kendimizi aniden içinde bulduğumuz ve hatta merkezi ve aynı zamanda parçası olduğumuz bir zincir. Düşündürme kısmı hiç bitmeyecek galiba. Şaşkınlık, üzüntü, bunaltı ve biraz araştırmayla başlayan ama yeni kapılar açılarak yoluna girmeye başlayan sevgi, anlayış ve yeni bakış açıları ile farkına varılan bazı şeyler.Sanırım yeni bir hayatımız var artık ve çok yolumuz. Umarım uzun sürer. Yani umarım kalan zaman senin dediğin gibi az değildir... Azsa da azdır; herkes için koşullar eşit..
    Bu arada seni çok düşündüm bugün; inanmıyorum dediğim yoga ve daha çok meditasyonla ilgili. Fazlasıyla inanıyorum artık...

Pinart yazdı:
    yogicmom yazdı:

Çok şaşırdığın,
    Belki üzüldüğün,

Ani bir şekilde tüm hayatım/hayatımız değişti. Temmuz ortalarında... Ne geldi, nasıl olduyu bence de boşver Ama bildiğin birşeyler varsa anlatabilirsin.. Beni çok ilgilendireceğinden, taşları yerine oturtmamda önemli olacağından eminim..

"Şaşırtıcı, üzücü veya yorucu hadi tamam hepsini geçtim uzun uzun düşündürücü"... Hepsi bolca var, halâ var. Kendimizi aniden içinde bulduğumuz ve hatta merkezi ve aynı zamanda parçası olduğumuz bir zincir. Düşündürme kısmı hiç bitmeyecek galiba. Şaşkınlık, üzüntü, bunaltı ve biraz araştırmayla başlayan ama yeni kapılar açılarak yoluna girmeye başlayan sevgi, anlayış ve yeni bakış açıları ile farkına varılan bazı şeyler.Sanırım yeni bir hayatımız var artık ve çok yolumuz. Umarım uzun sürer. Yani umarım kalan zaman senin dediğin gibi az değildir... Azsa da azdır; herkes için koşullar eşit..
    Bu arada seni çok düşündüm bugün; inanmıyorum dediğim yoga ve daha çok meditasyonla ilgili. Fazlasıyla inanıyorum artık...
    Bu ara zaten güzin abla gibi oldum,spiritualla ablanız çözüm sunar diye köşe mi açsam ne

1.Hep hayatımız,kendimiz şeklinde çoğul konuşuyorsun ne kararı verirsen ver öncelik sen ol...

2.Bu dönem caydırıcılar,eski oyunlar geri geldi.Hareketinin temeline bak derim altında korku varsa veya para,ün,kariyer v.b...gibi artık içi boşalan değerler varsa amanın amanın hemen o durumu reddet,gerekirse alınan biletleri bile iptal et...Fakat maalesef ki okumuş etmiş kadınların egosu da okadar kurnaz ki tüm çıkışları kapatıp anında şipşak cin fikir üretiyor.Bu durumda hiç olmazsa veya durum kötüye giderse ne yapayım başıma geleni kabul ediyorum şeklinde kabul enerjisine geçersen o olayın olumsuz enerjisi inanılmaz düşüyor.

3.Ve tabi meditasyon ya da inancına göre ibadet edip sessiz bir ortamda kendinle başbaşa kalman sana yardımcı olacaktır.En azgın çocuklar bile mum ışığında sakinleştiğine göre bize kimbilir neler oluyor

4.Zaman azalıyorsada herkes için aynı ama cümlesi tam da itülü cümlesi ben de kullanırdım Yok zaman da insan uydurması bir kavram,hangimiz her dakikanın uzunluğu hepimize aynı geliyor diyebilir neyse bunları googledan bulursun...Belki de zaman doldu bile Demek istediğim pınarcım bazıları hala kıyameti meteor gelip dünyaya çarpacak,kıtalar suyun altında kalacak gibi sanıyor...Bazılarının ise kıyameti kopmuş ama farkında değiller Dr.Ender Saraçın verdiği harika bir örnek varışarda müthiş bir fırtına varken sen evinde kahveni içip camdan bu doğa olayını seyrediyor da olabilirsin,ya da dışarda kalıp zaturre de ya da en sevdiğini yitirebilirsin de...

OOO uzun yazmışım anlayan,hisseden zaten 2007den beri anladı anlamayanın Tanrı yardımcısı olsun,çünkü artık evren anlaşılsın diye ne yapacağını şaşırdı

Deniz.. yazdı:
    yogicmom yazdı:

Çok şaşırdığın,
    Belki üzüldüğün,

hmm yani temmuz ve agustos aylari icinde diyorsun.

dusundum.. can sIkIcI bir durum olmamis. Aksine yeni evimle ilk kontrati yazarak onemli bir adim attim temmuz basinda. Temmuz sonunda da yillardir gormedigim teyze, kuzenleri gordum. Agustos'da da bir durum yok.

Kisaca son 1.5 ayim siradan degildi ama sasirtici, uzucu ve yorucu degildi.
    Ben sinifta kaldim galiba :lough:

Ne güzel böyle gülebilmen zaten senin pozitif başına ne gelirse gelsin hafife alma yönünü beğeniyorum

Bence evini değiştirmen çok önemli bir olay daha düne kadar ben simple life derken amanın 300 mü 400 mü m2li evim,bahçem diyordun şimdi o kocamann evi bırakıp 2 odalı eve geçme hazırlığındasın.Sence bu önemli değil mi?Gör bak bu süreçte neler atılacak neler elden geçecek o kocaman evin senden aldığı pekçok şeyi fark edeceksin ya da etmeyeceksin,yeniden daha büyüğünü almak için plan yapacaksın.

Marduk gelip de çarpacakmış ta,bilmem ne şiddetinde deprem olacakmış da,tsunami de...Bunlar olacak ve artarak oluyor zaten...ama niye ayşe değil de fatma etkileniyor??

Neyse siz hala annenizin margarinini mi kullanıyorsun şeklinde bayıldığım bir reklam sözüyle bitiriyim