arkadaslar iki gündür yazlik evdeyiz.. ama annemi ve kardesimi gördükten sonra oglumla keyif yapip, eglenecegimiz bir alternatif ariyoruz..
siz nerelerde tatil yapiyorsunuz?
arkadaslar iki gündür yazlik evdeyiz.. ama annemi ve kardesimi gördükten sonra oglumla keyif yapip, eglenecegimiz bir alternatif ariyoruz..
siz nerelerde tatil yapiyorsunuz?
walla deniz..
Benim izin falan olmadığı için vede yazlık (kışlıkta yok şimdilik)hafta sonları ya havuzda ya Adalar'da ya Selimpaşa'da..kaçabilrsem Tekirdağ'da
izin gibi bir şansım olursada Bodrum!a kaçmayı düşünüyorum..hemde ne kaçış jet hızıyla
iznimin 2. haftası bitiyo.. ist. ve maramara ereğli(yazlık) arasında gittim geldim.. beyza orda.. yarın sabah yada bu akşam bende kaçarım apzar akşam dönerim. bakalım
Bize tatil matil yok maalesef Deniz... Ama olsaydı Kaş-Demre'ye gitmeyi planlıyordum...
Bu bu sene Kıbrısta'yız....
22 Temmuz Perşembe sabahı Kıbrıs'a uçuyoruz......
Kibris'ta önerecegin bir otel var mi? Bu bir alternatif olabilir.. Ben de bu arada gazetelerde seyahat acentalarinin reklamlarina da bir bakayim.. ama tavsiye edilen bir yer olursa daha iyi olur. .Cemile_Çam yazdı:
bende genellıkle selımpasada yazlıktayım ...
ama ıkı hafta önce ılk önce antalya da kervansaray kundu da kaldık bayıldım super bı oteldı herkese gonul rahatlıgı ıle tavsıye edebılırım ...
26 temmuzdan itibaren Bodrum'da olacağız bir terslik çıkmazsa.. Annemin Rize/Ayder Yaylası'ndan dönmesini bekliyoruz..
Vallahi canım bende ilk defa gideceğim Kıbrıs'a, eşim daha önce gitmişti.Deniz.. yazdı:
Kibris'ta önerecegin bir otel var mi? Bu bir alternatif olabilir.. Ben de bu arada gazetelerde seyahat acentalarinin reklamlarina da bir bakayim.. ama tavsiye edilen bir yer olursa daha iyi olur. .Cemile_Çam yazdı:
Biz Girne'de JASMİNE COURT Hotel'de kalacağız......
23 Temmuzdan sonra 10 gün şarköydeyiz ev tuttuk