Arkadaşlar, inanın ilk fırsatta aktarıyorum haftalık indirimleri, bazen elimde olmadan gecikiyorum nolur kızmayın...
Hadi bakalım buyrun bu haftanın indirimleri;
NOT: Bu arada geçen haftanın siparişleri için son gün haberiniz ola!!!...
Arkadaşlar, inanın ilk fırsatta aktarıyorum haftalık indirimleri, bazen elimde olmadan gecikiyorum nolur kızmayın...
Hadi bakalım buyrun bu haftanın indirimleri;
NOT: Bu arada geçen haftanın siparişleri için son gün haberiniz ola!!!...
ülker
soru soruyoruum
çarkıfelek ne işe yarıyor
miksim ne iş yapar
pasta servisi biliyom harika birsey
birde salatacı süper
ama bu yukarıdaki ikisi için acıklama bekliyoom
bir üye olaraktana
aydınlat beni
ultraplast hakkında da çok bilgim yok bu arada
onuda bi zahmeet
hadi anacım
Bak kızım çekirge, anlatıyorum aha...
Çarkıfelek, çerezlik yahut da kahvaltılık vs olabiliyor, herbiri ayrı ve hava almayan kapaklı olduğu için herbişey taze kalıyor, ayrıca misal çarkıfeleği masanın ortasına koydun, karşıdaki tabaktan birşey alacaksın, çeviriyorsun, dönüyor... Adı da bu sebeple çarkıfelek zaten, döndür döndür ye durumu yani...
Miksim'e gelince, hamur yoğurma, yoğurt mayalama, yine diğer kaplar gibi saklama, taşıma gibi aklına gelen her amaç için kullanılabiliyor... Hamur yoğurduğunda kapağın havasını alıp kapatınca çok kısa zamanda hamuru mayalıyormuş ve hamur mayalandığında kapağı atıyormuş... İnternetten okuduğuma göre 20-30 dakikada mayalıyormuş hem de hamuru... Ama ben denemedim açıkçası...
Ultraplus, harika bir set... Bir kere inanılmaz hafif... Derin dondurucuda da, mikrodalgada da, normal fırında da, buzdolabında da kullanılabiliyor... Yağsız ve susuz yemek yapılabiliyor...
Evettt başka soru???...
serin serin ?????
hee birde yoğurt nasıl mayalanır bu zımpırtılarda
annem de mayalıyor ama
madem sende annesin
sen söyle
Serin serin, gezici buzdolabı işlevi görüyor bir nevi... Sarı bir kartuşu var, hani buz kartüşleri olur ya onun gibi, onu buzluğa koyuyorsun, donduruyorsun...
Sonra, biryerlere giderken, yahut da sofraya şarküteri ürünleri getirirken vs kartüşü gövde dediğimiz kabın içine koyuyorsun, istediğin gibi kombin ederek kullanıyorsun... Tüm gövde, kapak, kartuş ve ızgaralar birbiriyle uyumlu... Yani kartüşü koyup, iki gövdeyi üstüste oturtup kapatabiliyorsun, böylece iki katlı mini buzdolabın oluyor...
Yoğurt mayalama tarifi istiyorum desene sen şuna...
Açık sütse sütü kaynat ve ılınmasını bekle, pastorizeyse sadece ılıt... Ilıklık derecesini küçük parmağını süte daldırarak anlayabilirsin... Sütün ısısı parmağını hafif ısıracak şekilde olmalı... Yani yakmayacak ama vücut sıcaklığından çok çok hafif daha sıcak olacak...
Bir kaba 1-2 kaşık oda ısısında yoğurt koy, sütten de 1-2 kaşık ekle, çırp, sonra da o mayayı sütün bir kenarından hafifçe kaba dök... Bu aşamada şeker ekleyen de var ama ben yapmadım...
Sonra normal bir tencerede vs yapıyorsan sarıp sarmalıyorsun ya hani kundak gibi, tupperwarede yapıyorsan sarmalamaya gerek yokmuş, sadece havasını alıp kapatman yetiyormuş... Ben hiç denemedim yalnız...
Ne kadar süre kalacak derseeeennn, işte o ortam ısısına bağlı olduu için maalesef birşey diyemem...
Sen nasıl yapıyorsun derseeenn, ben Sinbo'nun yoğurt yapma makinasında yapıyorum cancağızım...
Eko 2'li set almak istiyorum
renk seçebilirmiyim acaba
Kristalini yeni aldım. Ama tam işlevi nedir bilmiyorum.
Aynen alttaki üründe nelerde kullanılır tam bilmemekle birlikte zeytinlik olarak kullanıyorum.
Bir kaç ay oldu alalı. Benimki sarı renkte.Yeşillikleri koyuyorum içine ama başka nasıl değerlendirebilirim.
Şimdide ineklileri sipariş verdim. Sanırım salam, sosis koymak içinmiş.
Ülkercim sana zahmet olacak ama bu aldığım ürünler konusunda biraz bilgi verirmisin.
Örneğin nerelerde kullanabilirim. Buzluğa ve mikro dalgaya girerlermi
Ürünleri bir arkadaşımın yengesi satıyor. Dolayısıyla ben arkadaşımdan aldığım için pekde bilgi alamıyorum. Aynı zamanda sanırım birçok ürünü ben bayağı pahalıyada almış olabilirim. Sadece eko kap 'ın tekini sanırım ben 40'a filan aldım. Arkadaş hatrına hadi ona katlanıcaz.
Fazla seni sıkmadan yanıtlayabilirsen sevinirim.