ANI DEFTERİ
Arkadaşlar, zaman zaman hepimiz çocuklarımızla ilgili yaşadığımız, bizi etkileyen, bazen yüzümüzde sıcak bir tebessüm oluşturan, bazen içimizi burkan olayları burada paylaşıyoruz. Buraya kadar herşey güzel ama bu paylaştığımız yazılar her geçen gün başka sayfalara ve birbirinden uzak yerlerde forum içinde kaybolup gidiyor.
Benim aklıma bir fikir geldi.ANI DEFTERİ başlığı altında hepimizin çocuklarımızla ilgili paylaşmak istediği anılarımızı bir arada toplasak nasıl olur? Belki aylar sonra şöyle dönüp bir göz atmak istediğimiz zaman güzel bir nostalji yaşamış oluruz gibi geliyor bana.
Ama burada sadece yorum beklemediğimiz ve sadece paylaşmak adına yazdığımız yazıları not edelim.
Sorularımıza cevap aradığımız yada yorum beklediğimiz yazıları yeni bir başlık açarak yine yazmaya devam edebiliriz.
Belki ilgi görürse ANI DEFTERİ başlıklı yazımız Sayın Webmaster bize bir jest yapar ve konuyuda sabitler.
Mesela ben bir tane ile başlayabilirim
Yine Ankara ziyaretimiz son bulup İstanbul’a döneceğimiz zaman bir zamanlar kalbimin yarısının Ankarada kaldığı ve gözyaşlarımı tutamadığım günlerden bir günün değişik bir versiyonunu yaşıyordu Hande. Anneannesinden, teyzelerinden, kuzenlerinden ayrılırken gözyaşlarını tutamıyordu. Ankara’dan Bolu’ya kadar gizli gizli öylesine ağladıki, hani arsız ağlayış değildi bu. Duygusal birgözyaşı döküyordu. Hande büyüdükce ayrılık acısını yaşamaya başlamıştı.
O gözünden dökülen yaşlar içimi aşırı derecede burkmuştu. Ve o hali hala gözümün önünde...
2004
[size=medium]BU FİKRE NASIL BAKIYORSUNUZ? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. SEVGİLER. [/size]