http://www.youtube.com/watch?v=N9sHfdl8Z4g&feature=related
babam beni dizinin dibine oturtur bu türküyü aynı bu amca gibi hem çalar hem söylerdi bende dinlerdim ne güzel günlerdi
garip bir his içersindeyim şu an
http://www.youtube.com/watch?v=N9sHfdl8Z4g&feature=related
babam beni dizinin dibine oturtur bu türküyü aynı bu amca gibi hem çalar hem söylerdi bende dinlerdim ne güzel günlerdi
garip bir his içersindeyim şu an
banucum benim babam muzigi cok severdi ama kulagi hic iyi degildi,daldan dala konar tamamen baska bir muzikle soylerdi sarkilari ama bayilirdik sabahlari onun mutfakta cay yaparken mirildandigi sarkilara
Ben de eve gidince cok ararim onun seke seke ,neseli neseli mutfakta kosusturusunu,islik calisini sarki soyleyisini.
Insan ozluyor ozlemez mi cocuklugunu,ne guzel gunlerdi.
Benim babamda çok güzel türkü söylerdi. Seyahatlerde teyp vardı o zamanlar yollarda uzun. Teybi kapatıp kendi söylerdi. Ben türkülerle büyüdüm.Geçen yanına uğradım mutfakta başladı "yeşil ördek gibi" ile beraber fasıl geçtik ağlatı beni şakır şakır.
füsun çocukluğunda yaşadığın bazı şeyleri unutamıyorsun ve daha farklı keyif alıyorsun herşeyden babamın seside kötüdür mesela şimdi sazı eline alır sölemeye başlar biz sustururuz aman baba çalma diye ama o zamanlar bayıla bayıla dinlerdim
yaslaniyosun banu
hakkaten insan buyudukce gecmise bagi artiyor.
Banu-Korkmaz yazdı:
füsun çocukluğunda yaşadığın bazı şeyleri unutamıyorsun ve daha farklı keyif alıyorsun herşeyden babamın seside kötüdür mesela şimdi sazı eline alır sölemeye başlar biz sustururuz aman baba çalma diye ama o zamanlar bayıla bayıla dinlerdim
yaslaniyosun banu
hakkaten insan buyudukce gecmise bagi artiyor.
Banu-Korkmaz yazdı:
nevinle aramızda 12 yaş fark var. onunla odaya kapanırdım türkü söylerdim zorla dinletirdim en çok selda bağcandan söylerdim. travma yaratmışım galiba şimdi gel söylim diyorum abla sakın söyleme çocukluğumu yedin bitirdin diyo densiz