Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

kadın olmak....

bugün koskoca evi halıları da yıkanmak üzere temizledim...çocuk da cabası...

akşam öyle çok yoruldum ki bir bardak çay istedi canım ama yorgunluktan yapamadım...

o an aklıma geldi..

"bu kadın olmak işte.. bütün evin işini yapıp bir bardak çay vereninin olmaması.. çünkü o iş de sana ait "

şuan çok yorgun ve biraz da gergin olduğum için karamsar bir yanıt oldu..
    yarın kendime gelince daha güzel bir yanıt yazarım "kadın olmakla " ilgili...

sizce nedi peki?

( not: eşim burda değil hemen suçlamayın adamcağazı )

Re: kadın olmak....

bence kadin olmak demek ben yapamam diyebilmek. kadin calismicak abi bide hizmetcisi olacak 7/24 .. ben elleyemem bilmem diyecek para akisi herdaim devam edecek. ozaman hukumdar oluyor obur turlu kadin olmuyoz erkeklesiyoruz

kadın olmak her koşulda zor zaten, temizliği, cinselliği , çalışıyorsan ki o daha zor bence, hastalığı..

her koşulda kendine muhtaçsın.. bende baya karamsar yazdım ama bir o kadar da güzel bence kadın olmak..

zerafet bizde, kibarlık, ihtişam, zeka , seksülük.. hepsi bizde daha ne olsun..

yok yok dogru yazmissin cok zoruz cok.. en guzeli kadin giysin topuklulari siksikidim giyinsin parfum koksun sogan yerine. gozunu acar acmaz gazetesini okuyup kahvaltisini yapsin sonra kuaforlerde dolassin. kadin kadin olsun ya
    ekmek pesinde kosmasin deger bilinsin.

dsimay yazdı:
    kadın olmak her koşulda zor zaten, temizliği, cinselliği , çalışıyorsan ki o daha zor bence, hastalığı..

her koşulda kendine muhtaçsın.. bende baya karamsar yazdım ama bir o kadar da güzel bence kadın olmak..

zerafet bizde, kibarlık, ihtişam, zeka , seksülük.. hepsi bizde daha ne olsun..

epey önce mailime gelmişti...paylaşmak istedim bende..

KADIN OLMAK;

Kadın olmak ; sadece güzel olmak demek değil, gördüğünde o güzelliğin içinde erkeğin kendi ruhunu bulabilmesini sağlayabilmektir...

Kadın olmak ; ipek saçlar, pembe topuklar, ince bel değil, bütün bunların içerisinde bir hanımefendi olabilmeyi başarabilmektir..

Kadın olmak ; güzellik takıntısı içerisinde olmak değil, o güzelliğe akılda katabilmektir...

Kadın olmak ; insanları elinin tersiyle itip kendisinden uzaklaştırmak değil, avuçlarını sımsıkı kavrayarak insana emin ellerde olduğu duygusunu verebilmektir.

Kadın olmak ; çok konuşarak beynini didiklemek değil, sıradan ve kabullenilebilir yaşamın ne olduğunu bilebilmektir...

Kadın olmak ; şatafat düşkünü olmak değil, sımsıcak bir öpücüğün bir tek taş yüzükten daha değerli olduğunu anlayabilmektir...

Kadın olmak ; doğum günleri, evlenme günleri ve bilumum ardı arkası kesilmeyen özel gün sendromlarında pahalı hediyeler istemek değil, sadeliğin içerisinde fark edilebilir olmaktır...

Kadın olmak ; duruşu, oturuşu ve yürüyüşü abartılı olmak demek değil, kendini süs bebeği gibi ortalara atıp başkalarıyla fingirdeşmemektir...

Kadın olmak ; hangi dizi başlamış, kimler oynuyor, kim kiminle yakalanmış bunları merak etmek değil, ekonomiden, politikadan, spordan ve kültürel olaylardan haberi olmaktır...

Kadın olmak ; sırf hatun numarasıyla cahilliğini gizlemek değil, bizi kim yönetir, oligarşi, monarşi, revalüasyon, ofsayt gibi kelimelerin anlamını bilmektir...

Kadın olmak ; gezip eğlenmek değil, pazar parasını kozmetiğe yatırmaması gerektiğini, domatesin, ekmeğin,
    soğanın, kıymanın kaç para olduğunu bilmektir...

Kadın olmak ; telefonda saatlerce cak cak konuşmak değil, sonradan gelen faturalara niye böyle fatura geldi acaba diye şaşırmamaktır...

Kadın olmak ; içi vıcık vıcık dedikodu yumağı içinde kaybolmak demek değil, eşini, dostunu kollamaktır...

Kadın olmak ; marka düşkünü, moda düşkünü olmak değil, sökük, paça boyu, fermuar dikebilmektir...

Kadın olmak ; marifetlerini sadece erkekleri elde ederken göstermek değil, tüm elinden gelen marifetleri içinden gelerek, göstermelik olmadan yapabilmektir...

Kadın olmak ; dır dır konuşup adamın sinirini bozup, kafatasını attırmak değil, körolası dilini gerektiğinde tutabilmektir...

Kadın olmak ; sadece alışveriş merkezlerine gidip ne bulduysa almak değil, sana don kilot almasını, gömlek ve ayakkabı numaranı bilebilmesidir...

Kadın olmak ; sadece kendi giyiminden sorumlu olup kendini giydirmek değil, zevki seni giydirecek kadar yerinde olmaktır...

Kadın olmak ; orada burada dedikodu yaparak, laf taşımak değil, seni ayıkla pirincin taşı durumlarına getirmemektir...

Kadın olmak ; güzel görünebilmek için orasını burasını her yeri görünene kadar açmak değil, dekoltesinin dozunu ayarlayabilmektir...

Kadın olmak ; saldırganlaşıp kafesinde kırbaçla eğitilmeye çalışılan bir aslana benzemek değil, yumuşak huylu olup erkeğinin dizlerinde tüyleri okşanan bir kedi olabilmektir...

Kadın olmak ; çağırdım, gelmedin, geç kaldın, aramadın, sormadın, kiminleydin, hesap ver demek değil, sana yüreğiyle güvenmek ve inançlarıyla sokulmaktır...

Kadın olmak ; sağda solda konuşulanları gerçekmiş gibi saymak değil, kimsenin arkasından konuşmamaktır...

Kadın olmak ; sınırları zorlayıp, salya sümük ağlamak, kıytırık nedenlerden hır gür çıkarmak demek değil, sözü
    dinlenir, anlaşılır olmaktır...

Kadın olmak ; hayatı giyim kuşam üzerine kurmak demek değil, giydiğin gömleğe hangi pantolonun yakıştığını, uyum ve uyumsuzluğun ne olduğunu bilmektir...

Kadın olmak ; dağa çıkarken rugan ayakkabı giymek değil, spor ayakkabısı ile topuklu ayakkabının ayrımı bilebilmektir...

Kadın olmak ; of yoruldum, beni ara, beni al, beni bul, bunu isterim demek değil, sence de uygunsa, yanındayım, ben gelirim, merak etme diyebilmektir...

Kadın olmak ; korkak ve çekingen olmak demek değil, seni seviyorum derken korkmamak, başka şeylerin
    arkasına gizlenmemek ve arkandan laf söyletmemektir...

Kadın olmak ; aklını sadece seksle bozmuş olmak değil, yanına boylu boyunca uzandığında göğsünde atan kalbinin yerine kendini, ruhunu, herşeyini koyabilmektir...

Kadın olmak ; yatağa boylu boyunca uzanmak değil, sana yatağa aşksız yatmadığını hissettirmektir...

Kadın olmak ; çıtır çerez gibi bir günlük olmak demek değil, gecelik değil ömürlük olarak yıllara rehaveti değil huzuru
    taşımaktır...

Kadın olmak ; sadece en seksi leydi olmayı bilmek değil, yeri geldiğinde hanım sultan olarak söz geçirmesini bilmektir...

Kadın olmak ; cıvık konulara takılıp zaman tüketmek değil, küsmemesini ve ayıp nedir öğrenebilmektir...

Kadın olmak ; sık boğaz edip yalancı durumuna düşürmek değil, karşısındaki insanı taşıyabilmektir...

Kadın olmak ; yapılan her tartışma sonunda karşısındaki insanı ayrılmakla tehdit etmek demek değil, sabırlı ve gururuna dokundurmadığı gibi, karşı tarafında gururunu incitmemeyi bilebilmektir..

Kadın olmak ; tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürsüz yemeklerle işi olmak demek değil, pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı kondurabilmek ve salatasız yemeğe oturmamaktır...

Kadın olmak ; temiz olmak için yarım şişe parfümü sıkarak süslü boyacı küpü olmak değil, öpüldüğü zaman etrafa buram buram parfüm değil aşk kokuları saçabilmektir...

Kadın olmak ; sadece istemek demek değil, seni bir hamur gibi karmasını bildiği gibi o hamura kendisini de katabilmektir...

Kadın olmak ; parası yokken ezik, varken kudurmuş olmak demek değil, paranın gücünü bilebilmektir...

Kadın olmak ; değerlerini bir anlık hevesler uğruna terketmek değil, namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni
    baştan çıkarırken kullanabilmek, yan gözle adam kesmemek, üstüne sevgili edinmemektir...

Kadın olmak ; sarışın, renkli gözlü, uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber olmak değil, sözüne güvenilir olmaktır...

Kadın olmak ; konuşulan her şeyi eşe dosta yetiştirmek değil, konuşulanların oradan dışarı çıkmamasını sağlayabilecek kadar sıkı bir çeneye sahip olmaktır...

Kadın olmak ; para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu
    manyaklarından, dırdırcılardan, unutkanlıklarını senin üzerine atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan, raf süslerinden, tehtitkarlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş bakanlardan olmak demek değil, rol yapmamaktır...

Kadın olmak ; komplekslerini güzelliğiyle örtmeye çalışmak değil, kendisini sevebilmektir...

Kadın olmak ; sadece koluna takıp gururla gezmesini bilmek değil, koynuna çekip şehvetle sevişmesini bilmektir...

Kadın olmak ; sadece ana olabilmek değil, çocuklarından
    saygı görmeyi, anaya babaya hürmet etmeyi de bilebilmektir...

Kadın olmak ; sevdiği insanı parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle sınırlamak değil, sevdiği insanı sadece o olduğun için sevebilmektir...

bence kadın olmanın en ama en güzel yanı anne olmaktır.

btogay yazdı:
    bence kadın olmanın en ama en güzel yanı anne olmaktır.
    haklısın..

valla cok yoruldugumda bile her saniyesinden cok ama cok keyif aldigim bisey kadin olmak iyi ki erkek degilim
    anne olmak
    dogurabilmek
    bir insani sekillendirebilmek
    bebeginin yani 40 yasidna da olsa o bebek gozunden taaa ruhunu okuyabilmek
    makyaj yapabilmek
    suslu ic camasirlari giyebilmek
    hizli cozumler uretebilmek,pratik zekali olmak
    bir masum bakisla her istedigini yaptirabilmek
    bir kereden fazla orgazm olabilmek
    tirnak uzatabilmek ve boyayabilmek
    anneyle arkadas olabilmek
    babaya simarabilmek,nazlanabilmek
    ay daha cokk ama cikmam gerenkkk

bunları sen kendin istediğin için yapıyorsun bence.
    kadın olmanın bu demek olduğuna inanmıyorum.

zorunda değilsin, işleri eşinle paylaşmalıson hele ki çalışıyorsanız ikiniz de fazladan yük binmiyor mu sırtımıza.

ben temizlik yaparken de eşimin yerleri süpürmesini ve toz almasını isterim ve yaapr da çoğunlukla.

yorgunsam ayakalrımı uzatmak istediysem çay da getirir kahve de.

üstelik bunları yapmamak için yorgun olmam da gerekmiyor, istemiyor olmam yeterli bir sebep olmalı.

hatta, edip'in poposunu silme görevini kim üstlenecek diye bir birimize melün melün bakarız bazen
    bazen de edip seslenir, yok sana seslendi yom bana demedi şeklinde birbirimize bahşederiz bu üstün görevi

emre hep beni tercih eder muamelem iyi zaar
    medip yazdı:
    bunları sen kendin istediğin için yapıyorsun bence.
    kadın olmanın bu demek olduğuna inanmıyorum.

zorunda değilsin, işleri eşinle paylaşmalıson hele ki çalışıyorsanız ikiniz de fazladan yük binmiyor mu sırtımıza.

ben temizlik yaparken de eşimin yerleri süpürmesini ve toz almasını isterim ve yaapr da çoğunlukla.

yorgunsam ayakalrımı uzatmak istediysem çay da getirir kahve de.

üstelik bunları yapmamak için yorgun olmam da gerekmiyor, istemiyor olmam yeterli bir sebep olmalı.

hatta, edip'in poposunu silme görevini kim üstlenecek diye bir birimize melün melün bakarız bazen
    bazen de edip seslenir, yok sana seslendi yom bana demedi şeklinde birbirimize bahşederiz bu üstün görevi