Hava sıcak, şort ve tişört giyilmiş. Ayakta bildiğimiz mokasen ayakkabılar(açık kahverengi) ve içinde siyah çorap...
Taktım bir kere, bana forum açtırdı yahu... :-x :-x :-x
Kim giymiş?
Guess who?(İfşa edemem, nerden tanıyacaksınız?)
Hava sıcak, şort ve tişört giyilmiş. Ayakta bildiğimiz mokasen ayakkabılar(açık kahverengi) ve içinde siyah çorap...
Kim giymiş?
25 yıl sonrası tahminini yaptığın forumda ifşa etmişsin ama.
Benden kaçmaz. :lough:nerdogan yazdı:
Kim giymiş?
Ben de eşimin ustunde 1980 yazan konser tshirtunu lime lime dogramak istiyorum. ama ne hacet zaten lime lime
---- gittim baktim. 1988 yaziyormus. simdi de yepisyeni geldi hem her renge uyar. boz bulanik bir gri, ya da siyah, ya da taba, ya da kum grisi ne derseniz o olur
He vallah!...elifgencer yazdı:
25 yıl sonrası tahminini yaptığın forumda ifşa etmişsin ama.
Benden kaçmaz. :lough:nerdogan yazdı:
Kim giymiş?
Bizde bu absürdlük sadece Efe'de var... Daha bugün satranç kulübüne giderken lacost kumaşından şort ve lacost tişört giydirdim, altına beyaz çorap ve taba rengi ayakkabı giydi inatla... "Spor ayakkabını giysen daha iyi olur" ısrarlarıma rağmen kabul etmedi ve verdiği cevap da aynen şu "Anne herkesin kendine göre bir zevki vardır değil mi???..."
Kocamın bir tane atleti var ben de onu parçalamak yer bezi yapmak istiyorum hatta yer bezi bile olmıcak halde toz bezi olsun
Ama rahmetli babasının diye inatla attırmıyor, hadi atmıyım tamam onun için önemli ama kenarda dursun be adam giyme şunu, ola ki bi gün allah koruusn hastalansa etse hastaneye gitse içinde de o atlet olsa önce bir adama acıyıp sonra kim bunun pasaklı karısı diye bana küfredicekler
Elime alıyorum ama alamıyorum neresi başı neresi kolu belli değil, akmış gitmiş artık :-x :-x
nerdogan yazdı:
Kim giymiş?
sabah neşem oldunuz
çok yaşayın emi
rahat birakinis yaa adam ya da kadin oyle mutluysa salla gitsin
Benim eşimde kısa kollu O yaka atlet giymeyi çok sever.
Mümkün olsa yazında giyecek
Gömlek , tşört giydiği zaman yakası açık olsa
görünüyo ııyyy çok kötü.
Gömlek ince olsa kollarıda belli oluyo
ama seviyorum ayrılamam diyo.
bende babama sinir oluyorum beyaz ince keten gömlek giyer içine atlet veya fanila düşünsenize içerden herşey görünüyor yaa baba ya beyaz gömlek giyme yada içine birşey giyme diyorum ben yaşlıyım sen karışma bana der geçiştirir.