evde karafatma gördüm, eşimde bi tane görmüş, acaip bi fobim var, fobide değilde çok aşırı tiksiniyorum, delircem kaç gündür o tabletlerden aldık ama işe yararmı yada daha etkili bir ilaç varmı bildiğiniz?
evde karafatma gördüm, eşimde bi tane görmüş, acaip bi fobim var, fobide değilde çok aşırı tiksiniyorum, delircem kaç gündür o tabletlerden aldık ama işe yararmı yada daha etkili bir ilaç varmı bildiğiniz?
Kiradayken oturduğumuz evde olurdu,.Bina 3 katlıydı ve biz orta kattaydık.ev sahibi merdivenleri tahtadan yapmış,güya hırsız girerse binaya duyacakmışız(!). O yüzden havalar ısındı mı ister istemez olurduuu o böcüklerdennn Bizde tablet kullandık ve faydasını da gördük...
eni evlendiğimde 1 kez gördüm, gecelerce uyuyamadım, taki ölüsünü bulana dek.. ayy çok iğrençç.. öğğ...
Annemin evinde de vardı kara fatma, bahsettiğin tabletler çok işe yaramıştı.
Arada görünce yine tabletlerden koyuyor hemen...
tabletler işe yarar ama uzun sürebilir
evi ilaçlatın bence
biz mersinde öyle yaptık
1 sene eve uğramaz oldular
kesın cozum ılaclamak en kısa yolu, 50 tlye felan halledıyorlar...bir daha birkaç sene b..gin b sini bile görmüyosun.gecmıs olsun.benımde tek fobım.
KaraFatma değil ama kalorifer böcegi denen kahverengi kanatları olan hızlı hareket eden ve gece katranlıkta ortalıkta cirit atan iğrenç böceklerden var bizdede.
İki ke zevi ilaçlattık tepeden tırnaga.Bana mısın demedi yawww.Delircem.Eminim alt kattan geliyor ,inatla ilaçlama yapmıyorlar evi sonra temizlemek zor olacak diye.Öyle pis insanlar yaniii
Tablatleride denedim ama işe yaramadı.Bir ara azldılar ilaçlama yapılanca,şimdi gene başladılar.Gece uyandıgımda ısıgı bir açıyorum mutfakta fırt oraya fırtt buraya açıyorlar hemen.Sinir oluyorum artıkkk beee.
bende anneme söyledim sinirim bozuk evde böcek gördüm karafatma dedim, iiki kalorifer böceği değil onlar bi sardımmı kurtulamazsın dedi, dahamı çabuk ürüyorlar acaba?nasıl sinir bozucu anlatamam ben banyoda grdüm ordada gezmiştir burdada gezmiştir yıkamadık şey bırakmadım çok iğrençlerr.sevincnaz yazdı:
KaraFatma değil ama kalorifer böcegi denen kahverengi kanatları olan hızlı hareket eden ve gece katranlıkta ortalıkta cirit atan iğrenç böceklerden var bizdede.
İki ke zevi ilaçlattık tepeden tırnaga.Bana mısın demedi yawww.Delircem.Eminim alt kattan geliyor ,inatla ilaçlama yapmıyorlar evi sonra temizlemek zor olacak diye.Öyle pis insanlar yaniii
Tablatleride denedim ama işe yaramadı.Bir ara azldılar ilaçlama yapılanca,şimdi gene başladılar.Gece uyandıgımda ısıgı bir açıyorum mutfakta fırt oraya fırtt buraya açıyorlar hemen.Sinir oluyorum artıkkk beee.
bana cvp vermek içinmi döndün bebeeemözlem_i yazdı:
kesın cozum ılaclamak en kısa yolu, 50 tlye felan halledıyorlar...bir daha birkaç sene b..gin b sini bile görmüyosun.gecmıs olsun.benımde tek fobım.
belediyemi ilaçlıyor? yoksa özel şirketlermi?
Cok cok cok tiksinirim, bir defasinda en hormonlularindan birisi tsörtümün kolundan girip icimde gezmisti o yüzden inanilmaz igrenirim... Iykk..
Cok sükür burada pek böcek görmedim ama Izmir´de annemler her sene apartmani ilaclatiyorlar..