Weigela
Clematis
Dahlia
Bu çiçeğin adını fotoğrafı aldığım blog sahibesi de bilmiyor.
Ben bunların tohumunu arıyorum. Tabii tohumdan yetiştiriliyor ve ben becerebilirsem.
Weigela
Clematis
Dahlia
Bu çiçeğin adını fotoğrafı aldığım blog sahibesi de bilmiyor.
Ben bunların tohumunu arıyorum. Tabii tohumdan yetiştiriliyor ve ben becerebilirsem.
Begonvile benziyor değil mi?shemmy yazdı:
Weigela
KEDİÇANI! YA DA ÇANÇİÇEĞİ
Adresini özelime yaz, hemen yollayayım tohumlarından sana.
Hayır! Buganvil değil, VANGELYA.shemmy yazdı:
Begonvile benziyor değil mi?shemmy yazdı:
Weigela
http://www.bahcesel.com/forumsel/sus-calilari/6777-weigela-vangelya-caprifoliaceae/
Bu cicekleri tohumdan yetiştirmek zor. İyi bilgi ve tecrübe ister. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama dahlia,clematis ve kedi çanı hemen hemen tüm seralarda mevcut artık. Özellikle clematis son yıllardır çok yaygın Türkiyede.(Renk, yalın kat veya katlı, kokulu kokusuz gibi) Bende bile 4 renk mevcut.
Biz çiçek sevdalılar, agaclar.net isimli bir siteye üyeyiz. Burada olumlu olumsuz,yaşanmış tecrübelerimizi profesyonel bahçeçilerden tutun da bizim gibi amatör çiçek sevdalılarına yok yok.
Ayrıca yurt içi, yurt dışı tohum, fide siparişlerimiz olduğu gibi elimizdeki çiçekleri ücretsiz paylaştığımız platformlarımız bile var. TR nin 4 bir yanında seracılarımız var. Satış forumlarından istediğin beğendiğin çiçek adresine teslim geliyor.
Daha cooook şeyler var. Anlatmakla bitmez. Bir avuç toprak 2-3 tohum derken bir bakmışsın balkonunu bahçeni donatmışsın.
Son olarak ben nette uğraşamam gidip almam lazım dersen. Sana tavsiye edebileceğim tek adres Bauhause. Maalesef Bandırma da yok. Bende ne yaptım. İst. da oturan arkadaslarıma listemi gönderdim. Onlar da en güzellerini yolladılar.
Sevgiler
Çançiçeği kolay yetişir. Burada yer gök çeşitli türevleriyle dolu.zelish_che yazdı:
Bu cicekleri tohumdan yetiştirmek zor. ...
Çok heyecanlandım Kübra. Sağolasın, varolasın. Daha ne yazılır bilemedim. Sevgilerimi yolluyorum.RüyA yazdı:
KEDİÇANI! YA DA ÇANÇİÇEĞİ
Adresini özelime yaz, hemen yollayayım tohumlarından sana.
Özele yazıyorum hemen.
Sevgili Zeliş,zelish_che yazdı:
Biz çiçek sevdalılar, agaclar.net isimli bir siteye üyeyiz. Burada olumlu olumsuz,yaşanmış tecrübelerimizi profesyonel bahçeçilerden tutun da bizim gibi amatör çiçek sevdalılarına yok yok.
Ayrıca yurt içi, yurt dışı tohum, fide siparişlerimiz olduğu gibi elimizdeki çiçekleri ücretsiz paylaştığımız platformlarımız bile var. TR nin 4 bir yanında seracılarımız var. Satış forumlarından istediğin beğendiğin çiçek adresine teslim geliyor.
Daha cooook şeyler var. Anlatmakla bitmez. Bir avuç toprak 2-3 tohum derken bir bakmışsın balkonunu bahçeni donatmışsın.
Son olarak ben nette uğraşamam gidip almam lazım dersen. Sana tavsiye edebileceğim tek adres Bauhause. Maalesef Bandırma da yok. Bende ne yaptım. İst. da oturan arkadaslarıma listemi gönderdim. Onlar da en güzellerini yolladılar.
Sevgiler
Aslında ben çiçeğin yetiştirildi bir deryada oturuyorum. Antalya' da. Seralara da balkonuma ve evimde iç mekanlara çiçek almak için sıklıkla uğruyorum. Tabii hepsine değil. Bunları göremedim maalesef. Yazarken de çok araştırma yapmadan hevesle paylaştım sizlerle. Belki iyi bir araştırmayla bulabilirim.
Bahsettiğin siteye de geçenlerde yine forumların birinde rastlamış ve üye olmuştum ama kullanma beceriksizliği gösterdim sanırım. Bir türlü istediğim yere erişemedim agaclar.net' te.
Tekrar bakacağım birazdan. Teşekkürederim. Tohum paylaşımını sevdim
Sanıırm hepsini Bauhaus'ta fooğraflarını görerek bulabilirsin.