Dün gece 01.30a kadar kızımın 84 sayfa ingilizce ödevinin geri kalanını bitirdim.Utanmıyorum, 15 tatilde bu kadar çok ödev veren utansın
(PS.Türkçe sosyal ve matematik ödevlerini kendisi yaptı)
Dün gece 01.30a kadar kızımın 84 sayfa ingilizce ödevinin geri kalanını bitirdim.Utanmıyorum, 15 tatilde bu kadar çok ödev veren utansın
(PS.Türkçe sosyal ve matematik ödevlerini kendisi yaptı)
utanmalısın oysa
nilsu ödev yapmaktan nefret ediyor.. o kadar ödev olsaydı biz kafayı yerdik galiba.. tatilde çocuklara bu kadar ödev verilmesini felaket kınıyorum.
oğuz ilkokul ya ikide idi ya da üçte
öğretmen tatil kitabı ödevi verdi
oğuz koca yaz kitabın duratına bakmadı
daha zor kitaplardan matematik hayat bilgisi ve türkçe çalıştı
okulun başladığı günde tatil kitabını yapmadığını söyleyip yaptıklarını göstermiş
öğretmeni de ben demedim mi o kitap bitecek yarın görücem demiş
Hüsamettin ve ben bitirmiştirk
ellerine sağlık mine
sen de haklisin bacim.
bu kadar odeb hakikaten cok ve sacma,ne o kendi ogretemedikleirni cocuklar 15 tatiulde mi ogrenicekler?
Kardeşım ingilizce öğretmenı.
Her tatıl geldıgınde başının etını yıyorum fazla ders verme , sen ögrencıyken verılen derslere ne kadar kızdıgını unutma dıye.
Dafne kacıncı sınıfa gıdıyor ki bu kadar ders verıyorlar cocuklara?
Efe'nin de 89 sayfa tatil kitabı vardı bitirmesi gereken...
49'unu bile yapmadı...
Ben de yapması için zorlamadım...
Okul zamanı bile bu kadar kalem almadı ki Efe eline, tatilde tatil yapsın istedim...
Bakalım akşam nasıl gelecek???
Ellerine sağlık Mine...
Adı tatil yükle çocuckları ödevi ne o tekrarmış..
Hadi canım.. :-x
Adı üstünde tatil, bu kadar ödev vererek çocuklara dinlenme fırsatı vermiyorlar. Evde birinin sürekli ödevi yap demesi de çocuğu strese sokuyor. Çocuk ne zaman dinlenecek ne zaman eğlenecek.
Ben yilbasi tatilinde Emre'ye iki kitap okutup ve ozetini cikarttirtigim icin ogretmenden azar istimistim.
84 sayfa ödeve oha diyorum huzurunuzda .
Sana da aferin ,Notu sen hakettin