Merhaba
bebeklerimize yedirdiğimiz mama,bisküvi ve sebzelerde gdo var deniyor.
Ne ile besleyeceğiz
siz neler yediriyorsunuz
Merhaba
bebeklerimize yedirdiğimiz mama,bisküvi ve sebzelerde gdo var deniyor.
Ne ile besleyeceğiz
siz neler yediriyorsunuz
Sabah gdolu mam ile hazırlanmışkahvaltı. İçinde kimyasalla beyazlatılmış ceviz, gdolu bebe ekmeği,antibiyotikli yumurta sarısı ve tereyağ. 11 gibi Hormonlu tarım ilaçlı organik olmayan herhangi bir meyvenin püresi, öğlen hormonlu tarım ilaçlı pekçok çeşit sebze ve kimyasalla beyazlatılmış pirinçten püre yanında antibiyotikli ve katkı maddeli yoğurt, akşam gdolu mam ile hazırlanmış muhallebi. Çoooookkk iyi besliyorum ben bebeğimi. Allah cezalarını versin...
Geçen hafta ,üniversitemizde (SDÜ) GDO lu üretim hakkında bir konferans vardı.
konuşmacı,aynı zamanda ziraatçi olan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin'di.
Hoca, GDO lu üretimin sadece, mısır, soya, pamuk ve kanolada olduğunu üstüne basa basa söyledi.
Tv de gdo lu haber verirken arka planda domates, biber,salatalık gibi sebzeleri de göstererek halkı ürküttüklerini belirterek,
"saydığım 4 üründen başkasında gdo yoktur" dedi..
mısır unlu mama olmadığı sürece sorun yok gibi görünüyor..
Eee ben evde mısır yagı kullanıyorum.
Aılecek mısırda severız.
yasemin yazdı:
Geçen hafta ,üniversitemizde (SDÜ) GDO lu üretim hakkında bir konferans vardı.
konuşmacı,aynı zamanda ziraatçi olan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin'di.
Hoca, GDO lu üretimin sadece, mısır, soya, pamuk ve kanolada olduğunu üstüne basa basa söyledi.
Tv de gdo lu haber verirken arka planda domates, biber,salatalık gibi sebzeleri de göstererek halkı ürküttüklerini belirterek,
"saydığım 4 üründen başkasında gdo yoktur" dedi..
mısır unlu mama olmadığı sürece sorun yok gibi görünüyor..
bende önceden kullanıyordum ama duyduğumdan beri ayçiçek yağı kullanıyorum
yemeklerde aycıcek sevmıyorum ben.Sadecee kızartma yaparımecehang yazdı:
bende önceden kullanıyordum ama duyduğumdan beri ayçiçek yağı kullanıyorum
fındık yagını denıyım barı
[quote]
derensima yazdı:
Eee ben evde mısır yagı kullanıyorum.
Aılecek mısırda severız.
[quote]
ben de kanola yağı alırdım arada, tamamen bıraktım.
mısır yağını da bırakmak taraftarıyım.
mısıra gelince biz de çok severiz, yerli mısırda tehlike yokmuş, gdo lu üretim en çok Amerika ve Arjantin tarafından yapılıyormuş.