slm arkadaşlar..doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama içim kıpır kıpır...cumaya karne alacaklar ya çocuklar. ben de oğlumun sınıf annesi olarak 33 çocuktan öğretmenlerine karne hazırlatıp verdirmek istiyorum...hem sürpriz hem de güzel bi anı olur öğretmen açısından...ancak davranışlar kısmına neler yazmalıyım kii hoş olsunn...dersleri yazacağım karneye ..çocuklar dersleri değerlendirecekler öğretmenlerinin...çok iyi,orta,iyi olarak işaretleyecekler...ama davranışlara takıldım...öğretmeninde öğrenci gözüyle merak ettiği neler olabilir ..hangi başlıkları değerlendirsinler çocuklar....mesela ""derse zamanında gelme"",,""ders arasında espri yapabilme yeteneği""...gibi şeyler geldi aklıma ...ee başka neler olabilir...parlak fikirlerinize ihtiyacım var... çocuklara dağıtacağım karneleri doldurmalarını isteyeceğeim ve cuma günü onlara tekrar vereceği mkii,öğretmenlerine ,kendi karnelerini alırken sürpriz olarak versinler...sonuşları burda paylaşacağım..hadi bana bi el atıverin bi zahmet...şimdiden teşekkürler...bu arada bu karne 2.sınıf öğretmeni karnesi olacak...