1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

sllmm hemen bi bakıverin gariii heyecanlandımm...

slm arkadaşlar..doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama içim kıpır kıpır...cumaya karne alacaklar ya çocuklar. ben de oğlumun sınıf annesi olarak 33 çocuktan öğretmenlerine karne hazırlatıp verdirmek istiyorum...hem sürpriz hem de güzel bi anı olur öğretmen açısından...ancak davranışlar kısmına neler yazmalıyım kii hoş olsunn...dersleri yazacağım karneye ..çocuklar dersleri değerlendirecekler öğretmenlerinin...çok iyi,orta,iyi olarak işaretleyecekler...ama davranışlara takıldım...öğretmeninde öğrenci gözüyle merak ettiği neler olabilir ..hangi başlıkları değerlendirsinler çocuklar....mesela ""derse zamanında gelme"",,""ders arasında espri yapabilme yeteneği""...gibi şeyler geldi aklıma ...ee başka neler olabilir...parlak fikirlerinize ihtiyacım var... çocuklara dağıtacağım karneleri doldurmalarını isteyeceğeim ve cuma günü onlara tekrar vereceği mkii,öğretmenlerine ,kendi karnelerini alırken sürpriz olarak versinler...sonuşları burda paylaşacağım..hadi bana bi el atıverin bi zahmet...şimdiden teşekkürler...bu arada bu karne 2.sınıf öğretmeni karnesi olacak...

2. Re: sllmm hemen bi bakıverin gariii heyecanlandımm...

Heyecanınızı söndürmek istemem ama merak ettim; çocuklar kötü not verirlerse ne olacak?

3. Re: sllmm hemen bi bakıverin gariii heyecanlandımm...

2. sınıf öğrencilerinin öğretmenlerini değerlendirmesini(bir nevi eleştirmesini)beklemek bence densizliktir.
    Heyecanlısınız ama bence vazgeçin bu hevesten gari

Re: sllmm hemen bi bakıverin gariii heyecanlandımm...

o karneler öğretmen ve çocuk arasında kalacak..kötü not aldığını öğretmen görecek bir tek..hem ne önemi varr bunlar daha 2. sınıffff..öğretmenin hoşuna gider...

5. Re: sllmm hemen bi bakıverin gariii heyecanlandımm...

nemo yazdı:
    o karneler öğretmen ve çocuk arasında kalacak..kötü not aldığını öğretmen görecek bir tek..hem ne önemi varr bunlar daha 2. sınıffff..öğretmenin hoşuna gider...
    İnsan egosunu ve eğitimcinin o sınıf üzerindeki hakimiyetini düşününce, size pek katılamıyorum maalesef.

yav siz olayın esprisini anlamadınız sanırımm...belirttiğim konular öyle resmi ciddi şeyler olmayacakkk...öğrenci gözünde öğretmennn nasılmış onu görecek öğretmenimiz..olaya bo yönden bakın garii..eleştiri diil daha çok değerlendirme.

7. Re: sllmm hemen bi bakıverin gariii heyecanlandımm...

Öğrenciden öğretmene karneden ziyade,öğrencilerin kendi duygularını ifade ettikleri birer mektup hediye etmek daha hoş olur

ben eğitimciyim ..bana da buna benzer bişeyler yapmıştı miniklerim ve benim çok hoşuma gitmişti...((konuyla bağlantılı değil şimdi yazacaklarım,,)) çocuklar keşke olumsuz duygularını düşüncelerini anlatabilseler öğretmenlerine...öğretmenlerinde beğenmöediği tarafları rahatca söyleyebilseler...yapabiliyor mu çocuklarımız bunları..aslaaa..suskun nesiller yetişiyorr..neden sorgulanması,eleştirilmesi sakıncalı olsun...keşke çocuklar herkesi sorgulayabilseler de ilerde sorgulayan araştıran gençler topluluğu oluşsaa...

la_belle yazdı:
    Öğrenciden öğretmene karneden ziyade,öğrencilerin kendi duygularını ifade ettikleri birer mektup hediye etmek daha hoş olur
    Arzu'cugum sana katılıyorum.

10. Re: sllmm hemen bi bakıverin gariii heyecanlandımm...

nemo yazdı:
    ben eğitimciyim ..bana da buna benzer bişeyler yapmıştı miniklerim ve benim çok hoşuma gitmişti...((konuyla bağlantılı değil şimdi yazacaklarım,,)) çocuklar keşke olumsuz duygularını düşüncelerini anlatabilseler öğretmenlerine...öğretmenlerinde beğenmöediği tarafları rahatca söyleyebilseler...yapabiliyor mu çocuklarımız bunları..aslaaa..suskun nesiller yetişiyorr..neden sorgulanması,eleştirilmesi sakıncalı olsun...keşke çocuklar herkesi sorgulayabilseler de ilerde sorgulayan araştıran gençler topluluğu oluşsaa...
    Öğrencilerimden her yıl bana mektup yazmalarını isterim.İsimsiz mektuplar.Fikirlerini,düşüncelerini açık açık yazarlar.Bana da yol gösterici olur bu mektuplar.
    Tüm duygularını ve isteklerini açıkca yazabildikleri için mutlu olurum.
    Hem onların çok hoşuna gider,hem benim.
    Mektup fikri daha sıcak geldi bana,o yüzden size bunu önermiştim.