c.tesi ve pazar günleri saat 10:00 - 11:30 arası , aynur ve bana ingilizce öğretecek bir öğretmen arıyoruz.
önerebileceğiniz biri var mı ?
c.tesi ve pazar günleri saat 10:00 - 11:30 arası , aynur ve bana ingilizce öğretecek bir öğretmen arıyoruz.
Aynurun eşine ders veren bir hatun vardı ne oldu ona?nilsubensu yazdı:
Tuğcan ve 4 arkadaşına ilkokul 2 den 5 in sonuna kadar Johanna diye bir hanım ders vermişti.Ulaşabilirsem özelden cebini mesaj atarım.
Suzan,
Bizim kızların okulunda böyle bir eğitim vardı.Bir ara yazı yollamışlardı.
Anne babalara İngilizce kursu ile ilgili.Okulla görüşsene bir.Kurs olmasa da belki okulun yabancı öğretmenleri yapıyordur bu tür birşeyler.
o kadın çok yoğunmuş bizde zaman kaybetmek istemiyoruz çünkü aynur doğum yaptıktan sonra ara vermemiz gerekecek.elifgencer yazdı:
Aynurun eşine ders veren bir hatun vardı ne oldu ona?nilsubensu yazdı:
Tuğcan ve 4 arkadaşına ilkokul 2 den 5 in sonuna kadar Johanna diye bir hanım ders vermişti.Ulaşabilirsem özelden cebini mesaj atarım.
tamam haber bekliyorum
kurs olayına girmek istemiyoruz. tamamen bize özel ders versin ki daha çabuk öğrenebilelim istiyoruz.. birde saatler şu an için böyle uygun çünkü çocuklar jimnastik kursuna gittiği için onları beklerken zamanı değerlendirmek istiyoruz. sonrasında farklı günlere yada saate kaydırabiliriz.umut yazdı:
Suzan,
Bizim kızların okulunda böyle bir eğitim vardı.Bir ara yazı yollamışlardı.
Anne babalara İngilizce kursu ile ilgili.Okulla görüşsene bir.Kurs olmasa da belki okulun yabancı öğretmenleri yapıyordur bu tür birşeyler.
Hadi sen öğren tamam da Aynur'a noluyo beee..Önce o bebişini büyütsün karnında,sonra doğursun,emzirsin ,poklarını temizlesin ,sidiklerini koklasın,kusmuklarını yazsın bize ,ondan sonra
Başarılar kızlar .
Bence özel bir kursta birebir ders alın .
özel bir kursa gitmek istemiyoruz. bizim belirleyeceğimiz yerde buluşup eğitim almak istiyoruz.. c.tesi çocuklar jimnastikteyken 1,5 saat onları bekliyoruz. o vakti bu şekilde değerlendirmek istiyoruz.. jimnastik olmadığı zamanlar da başka bir yerde devam edelim diyoruz.. mesela aynurların evine gideriz, o bebeğini emzirip uyuttuktan sonra derse devam ederizAnci yazdı:
...
Bence özel bir kursta birebir ders alın .
Kız Kardeşim..
Marmara Üni. Öğr. böl. okuyor. 4. senesi.
Oldukça başarılı
İngilizce ve Fransızca Öğretebilir.
Öğretmenleri hep Yurt dışında yaşadığını sanıyor.. Okul gezileri hariç İst, dışına çıkmadı oysa.
dil konusunda pek met eder öğr. leri onu. Deneyin şansınızı..
bir öğretmen ayarladık c.tesi başlıyoruz...teşekkürler ilginelaledevri yazdı:
Kız Kardeşim..
Marmara Üni. Öğr. böl. okuyor. 4. senesi.
Oldukça başarılı
İngilizce ve Fransızca Öğretebilir.
Öğretmenleri hep Yurt dışında yaşadığını sanıyor.. Okul gezileri hariç İst, dışına çıkmadı oysa.
dil konusunda pek met eder öğr. leri onu. Deneyin şansınızı..
Hadi hayırlısı..