evli bayanlar normal bir erkek arkadaşıyla cinsel konular konuşabilirmi? bu evliliğe tersmi yoksa normalmi?
evli bayanlar normal bir erkek arkadaşıyla cinsel konular konuşabilirmi? bu evliliğe tersmi yoksa normalmi?
bu arda konuştuğu kişi de evliangelheart yazdı:
cinsel konu konusabilir elbette.
ama kendi cinsel hayatini konusmasi ve orneklendirmesi tuhaf olur. bence.
Hımm..
Konuşmam gerekmedi ama hakikaten kardeşim gibi olan birkaç arkadaşım vardır. Öyle özeli anlatmak ya da geyiğini yapmak şeklinde değil ama sağlıkla ilgili bir konuda yüzüm kızarsa da konuşurdum herhalde.
bir arkadşımla bu konuyu tartışıyorduk bende sitede bir sorayım dedim onun düşüncesine göre eşi yani bayan bir erkekle cinsel konular hakkında konuşabilir bu gayet doğal fiziksek bir aldatma olmadığı sürece bu konuda bir sınırının olmayacağını söylüyor çok fazla takmam diyor bu bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu çünkü kıskançlık başka birşey yani kıskanmayabilir yani baskı kurmaz arkadaşlarına kıyafetlerine karışmaz ma bu konuya karışılır gibi geliyor banaelif74 yazdı:
Hımm..
Konuşmam gerekmedi ama hakikaten kardeşim gibi olan birkaç arkadaşım vardır. Öyle özeli anlatmak ya da geyiğini yapmak şeklinde değil ama sağlıkla ilgili bir konuda yüzüm kızarsa da konuşurdum herhalde.
Aynen katılıyorumelif74 yazdı:
Hımm..
Özellikle konu hakkında bilgisi olmayan biri ise karşımdaki,
sağlıkla ilgili ve cahilliğini giderici şekilde bilgi verebilirim.
Neden sordun? bende bunu merak ettım şimdi.
Konuşulabilir; bence herşey konuşulabilir. Önemli olan ne şekilde konuşulduğu... En sıradan konu bile gayet bayağı bir moda dönüştürülebilir sonuçta...
İkisi de evliyse koşullar da eşit zaten...
benim konusabildigim evli bekar arkadaslarim hep oldu.
su anda kanka oldugum uc insandan biri evli bir erkek, onun karisi da, benim esim de iyi arkadas oldugumuzu biliyor. herkes de birbirini taniyor.
iki tarafta da hic sorun yok!
benim icin cinsellik konusmak hic bir zaman zor bisey olmadi...kisinin cinsellige bakis acisina bagli bu konunun tabu olup olmamasi bence.
Bu bir akil danisma mahiyetindeyse kendisini katmadan bazi seyleri anlatabilir.
Ama kendisinden orneklemeler verirse bu iyi niyetli kadina yanlis gelmese de karisdaki insan tarafindan suiistimal edilebilir, kadin hakkinda farkli dusuncelere yol acabilir.
Bir de konustugun kisiyle olan dostluguna yillara dayanir boyle bir konusma. Yeni tanidigin(3-5 senelik tanisiklik yenidir) kisiyle boyle bir konuyu paylasmak biraz abes olur gibi..