Ben yatmadan önce 1 bardak süt içirmeye çalışıyorum ama bir arkdaşımın doktoru süt önermiyor. Bizde sütle büyümedık mı?
Ben yatmadan önce 1 bardak süt içirmeye çalışıyorum ama bir arkdaşımın doktoru süt önermiyor. Bizde sütle büyümedık mı?
okuldan gelince tostla 1 bardak.
yatmadan önce 1 bardak..
okulda bır kucuk kutu sut ıcıyor nesquıck lerden
aksamda bır bıberon 250ml lık ıcıyor ...
not: her seyı bıraktıkta gecelerı bıberondan sut ıcmeyı bırakamadık .
Her sabah birer bardak içerler.
Yoğurt ve peynir de tüketirler.
Yatmadan mutlaka 1 biberon içiyor. Kreşdede haftada üç gün 1 bardak. Hafta sonları sabahlarıda kahvaltıda 1 bardak içiyor. Ona kalsa sürekli içecek ama ben müsade etmiyorum.
benim oğlum bir yaşına kadar hiç süt almadı beni zaten emmedi mama ve ek gıda aldı
bir yaşına girdiği günden itibaren aptamil junior devam sütünü kullanmaya başladık günde iki defa içiyor çocuk dr muzda aptamili önerdi bize o günden beri kullanıyoruz
bence her çocuğun günde en az 1 bardak süt alması gerekir
Günde 2 bardak içiyor..
Yoğurt çok sevmiyor ama beyaz peynire de bayılır..
Her sabah bir fincan Nescuikli süt içer.
Doktorlar yarım litreden fazlasını önermiyor, yoğurt ve peyniri de sütten üstün tutuyorlar.
Sabah okulda küçük kutu süt içiyorlar. Akşam yatmadan da büyük boy bir bardağı var 300 ml.kadar, onunla bir bardak içer. Bazen okuldan gelince birşey yiyip süt içiyorsa yatmadan vermiyorum. Evdeyse sabah-akşam içiyor. Peynir ve yoğurtla da arası çok iyi, şükür ki.
her sabah 1 bardak içer.
arada akşamlarıda içiyor