En çok ne alırsınız?
Niçin internetten alışverişi tercih edersiniz?
En çok ne alırsınız?
Niçin internetten alışverişi tercih edersiniz?
ben beğenirim, eşim alır sanal kredi kartı oluşturmayı beceremediğim için...
en son oyuncak aldık,burda çeşit olmadığı için internetten aldık...
Yapmıyorum ben,güvenli bulmuyorum..
Ben de güvenmediğim için ve hiç yapmadığım için sormak istedimkobipaşa yazdı:
Yapmıyorum ben,güvenli bulmuyorum..
Duru bebekken çok kötü havalarda dışarı çıkmayıp market alışverişini yapardım intenetten ama kendi seçtiğin gibi olmuyor.Çoğu kez geri gönderdiğim şeyler olmuştur.
Onun dışında kitap alıyorum.
yapıyorum
REsimde ki bıcırığa mı?leyla82 yazdı:
ben beğenirim, eşim alır sanal kredi kartı oluşturmayı beceremediğim için...
en son oyuncak aldık,burda çeşit olmadığı için internetten aldık...
Duyuroum takılar filan daha uygun diyorlar.Hiç takı veya kıyfet aldınız mı mesela?
Aldığınız ürünlerde hiç yanıldınız mı?
Akliniza gelecek/gelmeyecek herseyi netten alirdik (ebay'den). Lakin Tr de bana netten alisveris guven verici gelmiyor. Onyargim var henuz kiramadim.
Bir kitap sitesine üye oldum (arkadaşlarım önermişti). Oradan kitap alıyorum. Piyasa fiyatlarının altında fiyatlarının olması ve her kitaba kolayca ulaşabilmem açısından memnunum. Bu hafta yine yüklüce kitap siparişim var. Kitapkurdu arkadaşlarıma öneririm.
İnternetten alışveriş yapmam için o sitenin güvenilir olması gerekir. Malum dünyamızda bir sürü sahtekarlar var. Bu sitelerin güvenli olup olmadığını danışabileğimiz bir mercii var mı? Böyle bir yer varsa iyi olur, sorar öğrenir internetten alışverişimi yaparım. Çünkü internetten alışveriş hem kolay hem ekonomik. Ayrıca ben dolaşarak alışveriş yapmaktan nefret ederim.
Bugün mama sandalyem geliyor.Hepsi buradaan aldım.Herşeyinden çok menunum.