Bende bir numara yok hala 60 kiloyum
Evet bu gun
10.05.2004 ve ben hala 60 kiloyum.
aslinda yedigim o kadar cikolataya ragmen almamis olmam sasirtici
Valla yemeden duramiyorum yaaaaa. :-x
Bende bir numara yok hala 60 kiloyum
Evet bu gun
10.05.2004 ve ben hala 60 kiloyum.
aslinda yedigim o kadar cikolataya ragmen almamis olmam sasirtici
Valla yemeden duramiyorum yaaaaa. :-x
VALLA, BİR AY OLDU TAM 4.5 KG VERDİM..
YANİ 84.5 KİLO İKEN ŞU ANDA 80 KİLOYUM..
YAŞASIN GERİYE KALDI 10 KG..
Veee 66 kiloyum.
Yarında itibaren İsveç diyetine de başlıyorum.
Sanırım daha hızlı veririm kilolarımı.
Nasılsa açlığa da alıştım.
Yine de daha çok kilo vermem lazım çoookk
Emzirip emzirmedigini bilemiyorum ama sayet emziriyorsan bebegine cok buyuk bir kotuluk yapiyorsun.Emziren anneler hizli kilo vermemelidir kesinlikle,saglikli beslenmelisin.
Hizli verdigin kilolar vucudundaki toksinlerin yani zehirlerin sutune oradanda bebegine gecmesine sebep olur.
Hele ki isvec diyeti o kadar sagliksizki yapma sakin.
Eger bol sebze meyve ,olculu protein ve karbonhidrat alir ve bolcada su tuketirsen zaten kilo verirsin.
Tatlilardan kacinman yeterli.
hadi emzirmiyorsan bile vucuduna da yazik ,daha yeni dogumdan ciktin .Vucudunun toparlanabilmesi icin ona cok iyi bakmalisin.Yoksa ileride acisini yine sen cekersin.
Kusura bakma hos olmayan gercekleri yazdim.
Cunku oncelikle bebeklerin hayati cok onemli benim icin.Cunku onlar yetiskin degil ve secme sanslari yok.Onlari korumak bizim isimiz.
Sevgili Füsun,
güzel bir konuya değindin,yazda geliyor ama;bir sorun var maalesef bende veremiyorum.Bir diyet proğramı buldum ve deneyeceğim.İnşaalh başarılı olurum,olursamda hemen size bildiririm.
sevgiler ve bol şanslar...
Sana katılıyorum Fusun, 4 ay olmuş daha doğum yapalı, tamam dikkat etmeli ama bu kadar katı olunmasına ben de karşıyım. Ben de 3 hafta oldu diyete başlıyalı. Çünkü benim Dr'um 7 ay bitmeden diyet yapmamamı, vücudan kendisini toparlaması için en az 6-7 gerektiğini söyledi. Ondan önce zaten vücut şişleri tam olarak inmezmiş.
Benim de idealim doğum izninden işe dönerken hiç olmazsa biraz zayıflayıp dönmekti ve dediğim gibi dr kabul etmedi ki ben 4 aylık sonra süt de vermiyordum. Ama yine de 7 ayın bitmesini bekledim.
Sevgilerimle
Füsun yaw ben zaten bebekleri uyurken daha da çok seviyorum. Koymuşun oğlunun uyuyan resmini bir de "sütten kesilmiş bir kuzu" yazmışın her görüşümde üzülüyorum oğluşuna yaaaaa. Yazık sevdiği bir şeyden mahrum diye.
Benim sütüm 6 ay zor idare etti. O yüzden bu kesme meselesini bilmiyorum ama. Ben genede üzülüyorum oğluşa yaa.
Öpüyorum o kuzuyu.
Nurdan cim aynen.Ben nasil uzuldum agladim bu surecte bilemezsin.Hatta biraktirdiktan bir gun sonra dayanamayip son birkez daha emzirip ,poz poz resimlerini cektim emerken.
Sukurki Emre umdugumdan kolay kabullendi.
Ben hala emzirmeyi ozluyorum ama artik imkansiz.
keske 2 yasina kadar emzirebilseydim ama olmadi iste.
Sagol ogluma olan sevgine,cok iyisin.
Hayır Fusun emzirmiyorum.
İsveç diyetine gelince...Haklısın kesinlikle sağlıklı değil ama ne yazık ki ben dediğin şekilde en fazla 1-2 kilo veriyorum sonra da sıkılıp bırakıyorum.
Uyarın için gerçekten teşekkür ediyorum.Kendimi kötü hissedersem bırakacağım.
Sevgiler.
Ben hala su diyete baslayamadim. Bu hafta oglumu ameliyat sonrasinda hep evde kaldi, eh yagmurlarda yagdi, mazeretim coook.. bu hafta diyecegim ama dünden kalma bögürtlenli pastada var dolapta...