Kızıma çocuk odası takımı almak istiyorum fakat birtürlü karar veremiyorum,kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz yerler hakkında fikir almak istiyorum teşekkürler arkadaşlar...
Kızıma çocuk odası takımı almak istiyorum fakat birtürlü karar veremiyorum,kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz yerler hakkında fikir almak istiyorum teşekkürler arkadaşlar...
dün biz gidip ikisinede gardrop aldık
bazaları var
parça parça da bakabilirsin
önemli olan kullanışlı olması
ikea da hoş modeller var (akşam ilk defa gittim de)
ama biz dolaplarını tekzen den aldık
evet mantıklı aslında olabilir,bıraz öyle de araştırayım..teşekkürler
Biz 6 ay kadar once Modoko'daki Ucan Balon'dan aldik. Memnunuz. Magazada modeli ve renklerini begeniyorsunuz. Sonra eve gelip odada olcu aliyorlar ve bu olcuye gore fabrikasinda uretiliyor. 3 hafta falan suruyor. Tam dedikleri gunde ve saatte gelip montaj yaptilar, bu da cok hosuma gitmisti.
ben çilkten aldım ogluma cok guzel modeller var cılekte
Evet orayada baktım biraz pahalı geldi ama harika modelleri var değer diye de düşünüyorum ...
ben oğlumun yatağını oyuncak dolabını çalışma masasını ikeadan aldım.Bi bak güzel şeyler bulunabiliyor.Hem çok pahalı değil hemde çocuklar büyüdükçe ihtiyaçları değişiyor çok pahalı olmayan mobilyaları değişmek daha kolay oluyor.
Biz 6 ay kadar önce Cilek'ten aldık
Tepehome'da da güzel çocuk odaları var, fiyatları hemen hemen aynı ama
odasının ölçülerine göre yaptırdık biz bu yaz .
eski odasında çalışma masası ve tv ünitesi eksikti onlarıda dahil ettik çok güzel bir takım oldu.
Ben çok araştırdım istediğim gibi şeyleri yalnızca Modako'da Vanilya mobilyada buldum.(Gidersen hemen Çilek'in yanı)
Fakat ellerinde hazır olmadığı için siparişle yapıyorlar ve beğendiğin modelleri odana uygun ölçülerde yapıyorlar.
Gerçekten çok şık ve adam gibi mobilya.(Çileğin modelleri güzel ama mobilyalarını çok da güzel bulmadım)
Ben bekleyemeyeceğim için İkea'dan yaptım odasını.
Perde siparişi verdim cuma gelecek.
Tamamlayınca resim yüklerim.
Tek tek detaylarla uğraştım ama değdi gerçekten.
Beğendiğim çalışma masası stokta yoktu.O da gelince tam olacak.