Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.Benim 19 aylık bir oğlum var. Anneyle birlikte gidilen oyun grupları hakkında bilginize ihtiyacım var. Katılan var mı, önerir misiniz? Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Sevgiler.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.Benim 19 aylık bir oğlum var. Anneyle birlikte gidilen oyun grupları hakkında bilginize ihtiyacım var. Katılan var mı, önerir misiniz? Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Sevgiler.
bir zamanlarki uzmanlik alanim
caddede sihirli kapi ve play barn'a bakabilirsiniz. bir de internetten gordugum kadariyla, Atasehir-joyfull house'da da var.
Teşekkür ederim, gittiyseniz çocuğunuz için faydalı oldu mu acaba?
oglum iki yasindaydi, sihirli kapi'ya bir ay kadar devam ettik. guzeldi. faydasi tabii ki oluyor. ozellikle evde ikiniz yalnizsaniz, tavsiye ederim. haftada iki uc yeterli olur. ama en azindan yaz mevsimini bekleyin ki hastalik riski dussun. hem oglunuz da biraz buyumus olur
Aslında kışa girecek olmamız nedeniyle hastalık kısmı beni de düşündürüyor ama bir taraftan da hem sosyalleşmesi hem de çok hareketli olduğu için evde zaptetmek konusunda zorlanabilirim diye de gitmeyi düşünüyorum.
Tam karar veremedim yani,eve döndüğümüzde duruma göre bakacağım herhalde
Benim arkadaşım oyun grubu nu kendi kurdu. Toplamda 3 çocuk. Sırayla birbirlerinin evlerinde toplanıyorlar ve çocuklarını eğlendiriyorlar. Her toplanmada değişik aktivite yaptırıyorlar çocuklarına. Onun oğluda 1,5 yaşlarında ve çalışan bir anne. Sizde çevrenizdekilerle bu şekilde aktivite yapabilirsiniz.
Arkadaşlarımın çocukları var amam aralarında yaş farkı olduğu için bizimki biraz küçük kalıyor, birbirlerine ayak uyduramıyorlar. Çocuklarımızın akran olduğu arkadaşlarım da malesef çalışıyor. Olmazsa artık hafta sonları toplanmaya çalışacağız sanırım.
Anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz? Ben de anadolu yakasındayım ve oğlumun hala devam ettiği yuva var. Orayı önerebilirm size.
Koşuyolu tarafında oturuyorum ben. Siz?
Sahrayıceditte oturuyorum. Yuva ise tüccarbaşında. İstersenzi yuvanın telini vereyim. Bir görüşün.