okuldayken dersleri çok severdim,ödev yapmayı.inek gibi çalışırdım.derslerim iyiydi.ama ailem dersaneye göndermei.hep bahane abinle seni nasıl gönderelim.aramızda 3 yaş var abimle.abim kazandı okudu ki okumayı hiç istemediği halde.bende barajı geçtim ama az puanla yetenek sınavına girmeye karar vardim.çok çalıştım ama bu tür sınavlarda torpil biraz önde ve çok çok iyi olmak şart.kazanamadım.bende açıköğretimi yazdım.iktisat.2 yıl kayıtlı kaldım sınavlara girmedim bu arada özel bir şirkette çalışıyorum.sonra evlendim kaydımı tekrar yenilettim yine sınavlara girmeyince kaydımı sildik.sonra ikizler oldu.yoğun bir tempo.3 yaşına girdiler.ama bende bişeyler eksikti.kendim için bişeyler yapmalıydım.sonra eşime dedim öss ye gireceğimi.tekrar açıköğretim istiyordum.o yıl duydumki af gelmiş kayıt yenileyebiliyormuşuz.hemen kaydoldum çok çalıştım hepsini geçtim herkes şaşırdı.eşime dedim össye gireyimde bölüm değişeyim iktisat zor geldi.girdim öss ye türkçe 12 tane falan yaptım aradan 10 yıl geçmiş aklımda bişey kalmamışki diğerlerinide attım.190 puan geldi.çok sevindim ve herkeste şaşırdı.kendimi kendime kanıtladım çok puan değil ama benim için çok iyi ve kaydımı şimdi türk dili ve edebiyatına yaptım.ve çok çalışıcam okulumu bitiricem.kendime söz verdim.