Derya Yavuz? Facebook'da ikide bir de karşıma çıkıyor, arkadaş önerisi olarak. Adına tıklıyorum, yalnızca 'Mesaj yolla' seçeneği var profilinde, arkadaş listesi görünmüyor. Tanıyan var mıdır bu kişiyi?
Derya Yavuz? Facebook'da ikide bir de karşıma çıkıyor, arkadaş önerisi olarak. Adına tıklıyorum, yalnızca 'Mesaj yolla' seçeneği var profilinde, arkadaş listesi görünmüyor. Tanıyan var mıdır bu kişiyi?
leblebi olmasın?RüyA yazdı:
'Derya' denilince ister istemez huylandım.
tanımıyorum kübracığım. yalnız ismi çok güncelmiş söylemeden edemedimRüyA yazdı:
Ben de tanımıyorum Kübra'cığım.
Anneciiim! Öyleyse, benim arkadaş listemdeki kişilerden birinin / birilerinin arkadaşı.annecik74 yazdı:
leblebi olmasın?
Sanırım o Kübra
malum şahıs olsa gerek...
Hem onu (gizli olarak), hem beni arkadaş listesinde tutanlar kimlerse, çıksınlar ortaya bakalım!Yasko yazdı:
Sanırım o Kübra
hatun korkulu ruyamiz oldu..ben bi tahmin yurutemiyorum,,arkadaslarinin listesine bakarsan gorebilirsin sanirim ..