Kızımı burs sınavı için çağırmışlardı.Az önce Doğa Koleji'nden aradılar ve randevu istediler.Sonucu sanırım iyi sınavının.Fakat ben kararsızım açıkçası.Doğa Koleyi nin eğitimi ile ilgili bilgisi olan var mı aranızda?
Kızımı burs sınavı için çağırmışlardı.Az önce Doğa Koleji'nden aradılar ve randevu istediler.Sonucu sanırım iyi sınavının.Fakat ben kararsızım açıkçası.Doğa Koleyi nin eğitimi ile ilgili bilgisi olan var mı aranızda?
egıtımıyle ılgılı bı bılgım yok sadece doga kolejlerının kıme aıt oldugunu bıldıgım ıcın hıc yanasmadıgım bı okul .
bildiğim kadarıyla doğanın eğitimi iyi....ben olsaydım hiç düşünmeden verirdim. Bu arada burslu sınav hakkında bilgi verirmisiniz? Teşekkürler
annecik74 yazdı:
aynı duyumu ben de aldığım için burda sorma gereği duydum zaten.ELA yazdı:
egıtımıyle ılgılı bı bılgım yok sadece doga kolejlerının kıme aıt oldugunu bıldıgım ıcın hıc yanasmadıgım bı okul .
Burs sınavı için arayıp davet ettiler.Oradan haberimiz oldu.Sanırım okul aracılığı ile öğrenmişler telefonumuzu.aydan-y yazdı:
bildiğim kadarıyla doğanın eğitimi iyi....ben olsaydım hiç düşünmeden verirdim. Bu arada burslu sınav hakkında bilgi verirmisiniz? Teşekkürler
annecik74 yazdı:
Bir arkadaşımın oğlu 5. sınıfa geçti Doğa'da.. aslında sizin okulla ilgili beklentilerinizin ne olduğu ile alakalı okulun başarısı da.. arkadaşımın söylediğine göre başarıları her sene düşüyor ve ayrıca ilerleyen sınıflarda ciddi bir disiplin sorunu olduğundan bahsediyor. Sırf bu sebepten muhtemelen oğlunu SBS başarıları vs daha iyi olan daha disiplinli bir okula alacak.. bilginiz olsun
Teşekkür ederim.Alevroxette yazdı:
Bir arkadaşımın oğlu 5. sınıfa geçti Doğa'da.. aslında sizin okulla ilgili beklentilerinizin ne olduğu ile alakalı okulun başarısı da.. arkadaşımın söylediğine göre başarıları her sene düşüyor ve ayrıca ilerleyen sınıflarda ciddi bir disiplin sorunu olduğundan bahsediyor. Sırf bu sebepten muhtemelen oğlunu SBS başarıları vs daha iyi olan daha disiplinli bir okula alacak.. bilginiz olsun
Doğa Koleji Edu Time gurubunundur.annecik74 yazdı:
aynı duyumu ben de aldığım için burda sorma gereği duydum zaten.ELA yazdı:
Malum kişiyle uzaktan yakından alakası yoktur. Ama sahibi malum kişinin arkadaşıdır.
Malum kişinin okulları gibi görüşü hiçbir zaman eğitime yansımaz. ( Personel kokteylerinde içki de ikram edilir mesela )Nereden biliyorsun diye soracak olursanız, onlarla 1 yıl çalıştım, çooook iyi biliyorum
Fethi Bey'in görüşü bana ters olmasına rağmen saygı duyduğum bir kişiliktir. Eğer okul bana yakın olsaydı, gözüm kapalı gönderirdim Yağmur'u. Çünkü eğitimcileri dalında en iyi insanlar ve Fatih Koleji gibi bir okul değil. Bence ne azından bir deneyin..
hep merak ederdim teşekkürler...
Benim bi arkadaşımın kızı şu anda 3. sınıfa geçti yanlış hatırlamıyosam.Doğaada okuyor oda Bilfende burslu kazanmış ama göndermedi.5. Sınıftan sonra göndereceğini söyledi.Doğadan memnunum dedi.Bilginiz olsun...annecik74 yazdı:
Burs sınavı için arayıp davet ettiler.Oradan haberimiz oldu.Sanırım okul aracılığı ile öğrenmişler telefonumuzu.aydan-y yazdı:
annecik74 yazdı: