Hem İstanbul'a, hem siteye
Hem İstanbul'a, hem siteye
Hoşgeldiniz
hoşgeldin DATCA48
Hoşgeldiniz.
teşekkürler DeMaya ve tüm arkadaşlar
deniz,sahil ve tatlı esen datça rüzgarı güzeldi ama istanbulda başka bir güzel.
2 ay doldu şuan 9haftanın içerisindeyim ve Sınıf öğretmeniyim atamam gazi mahalesine çıktı oraya taşındık, bize yakın bir bölgede iyi bir doktor arıyoruz.
İsmim Ceren ve bu benimin ilk hamilelik dönemim çok heycanlı ve stresli bir süreç ama bir o kadarda mutluluk dolu bir yolculuk olacak.
Her günün tadını çıkarmaya bakın,hele de bulantılar yoksa çok hoş bir yolculuktur hamilelik.(Benim için ilk 3 ay ve son 2 kabustu ama siz bana aldırmayın )datCA48 yazdı:
teşekkürler DeMaya.
deniz,sahil ve tatlı esen datça rüzgarı güzeldi ama istanbulda başka bir güzel.
2 ay doldu şuan 9haftanın içerisindeyim ve Sınıf öğretmeniyim atamam gazi mahalesine çıktı oraya taşındık, bize yakın bir bölgede iyi bir doktor arıyoruz.
İsmim Ceren ve bu benimin ilk hamilelik dönemim çok heycanlı ve stresli bir süreç ama bir o kadarda mutluluk dolu bir yolculuk olacak.
Size yakın bölgede tandık arkadaşlar var onlardan iyi bir dr ve hastane araştırayım haber veririm.
Tekrar hoşgeldiniz
ilginiz için çok teşekkürler bu bölgeyi pek tanımıyoruz açıkçası DeMaya sayesinde biraz bilgi topladık ama yeni dün geldim datçadan bu hafta içinde bu konuyu haletemk istiyorum.
bu arda defneyide hemen tanıdım
Hosgeldınız
Kendı doktorumu onerebılırım.Etılerde
Dr Kagan Kocatepe
Cok cok rahat hamılelık gecırmıstım.
KoNTrollerım ınanılmaz eglencelıydı
Bende Yesılpınarda oturuyorum.Yakın sayılırız
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz Ceren yeni başlangıçlar güzeldir. Herşey daha da güzel olsun.