Arkadaşlar; forumu geç gördüm Forumu inceledikten sonra, Elif ve Mehtap hakkında site kuralları gereği ne yapmamız gerektiğine karar vereceğiz. Birazdan Deniz'i sutopuna antremanına götürmem gerektiği için, bunu ancak aksam yapabileceğiz. Bu sürecte forumu taşıdım, fakat kararı verdikten ve site kurallarına uymayan cümleleri temizledikten sonra tekrar forumu yerine koyacağız. Ve yine net bir karar verene kadar, ihtiyati tedbir olarak, Mehtap ve Elif arkadaşlarımızı banlıyorum.
Bilginize...
--------------------
İnceledik.
Mehtap,konuyla hiç ilgisi dahi olmadan sırf aralarındaki anlaşmazlığa devam etmek adına Elif'e (ismini vermeden) "densiz" diyerek hakaret etmiştir. İma ederek de olsa, başka üyeye hakaret, daha önceki kavgları ve kişisel sorunları yeni forumlara taşımak ayrı ayrı banlanma sebebidir. Bu nedenle Mehtap (ayışığı) 2 hafta süreyle banlanmıştır.
Elif, özel yazışmaları foruma taşımıştır. Bu durum, özel yazışmadaki tarafların rızası ve onayı olmadığı sürece banlanma sebebidir. Bu nedenle Elif (elifgencer) 1 hafta süreyle banlanmıştır.
Sözkonusu forumu, tartışmanın devam etmemesi için geri taşımıyoruz.