Iki bosanmis insan, birbirleriyle beraberliklerinde, yanlarinda eski eslerden cocuklari da olursa ne deniyor böyle bir aileye? yani türkce
Bu tür aileler icin burada klüpler var. örnegin: Patchwork Family Isvicre.. var mi bizde de ?
Iki bosanmis insan, birbirleriyle beraberliklerinde, yanlarinda eski eslerden cocuklari da olursa ne deniyor böyle bir aileye? yani türkce
Bu tür aileler icin burada klüpler var. örnegin: Patchwork Family Isvicre.. var mi bizde de ?
duymadım yok
yani adı yok böyle aileler var
onlarada aile deniyor
yamalı ailemi
Büyük çoğunluk değil bir araya gelmeyi eski eşlerin çocuklarını görmeye tahammül edemiyor buralarda ne yazık ki
ben bi patchwork bilirim başka bilmem, konuyu dağıttım kusura bakma aklıma geldi dedim.
hiç sevmedim yamalı aile terimini
yok be şato$aTo yazdı:
yamalı ailemi
Büyük çoğunluk değil bir araya gelmeyi eski eşlerin çocuklarını görmeye tahammül edemiyor buralarda ne yazık ki
çok aile var öyle tanıdığım
kabullenmiş benimsemişler
bilmem ben pek tezat olanı görmedim çevremde
katılyorum aylinaylin_ yazdı:
hiç sevmedim yamalı aile terimini
bende senin gördüğünün tersini gördüğmgülay74 yazdı:
yok be şato$aTo yazdı:
yamalı ailemi
çok aile var öyle tanıdığım
kabullenmiş benimsemişler
bilmem ben pek tezat olanı görmedim çevremde
"Yamalı aile" çirkin bir terim gerçekten.
Yeni aile veya karma aile denebilir.
Ayşe Arman'ın bu konuda bir röportajı vardı. Çok oldu okuyalı, bulamadım. Boşanmış kişilerin, çocukları, yeni eşleri ve yeni eşlerin önceki evliliklerinden olan çocuklarıyla kurdukları geniş aileyi anlatıyordu.
Ünlü kişilerle konuşmuştu. Mutluluk tablosu çiziliyordu haliyle. Gerçekte de o kadar mutlular mı bilemem tabi.