Şimdi durum şudur .
Geöen hafta cuma günü çatalcaya gittik dila'nın gözlerinin alt kısmı kızardı, senede 1 kez böyle oluyor teni çok beyaz olduğundan göz altları ilk yanan yeri oluyor.
Sonra gözleri kızarmaya başladı, aha dedim gözü iltihap kaltı kesin 2 kez olmuştu daha önce, hemen aldım damlasını damlatmaya başladım fakat bir gariplik var göz altları mor olmaya başladı ve gözünde çapak yok.
Kaç gündür takipteyim ve benim kızım ketum olduğundan bana hiçbirşeyi anlatmıyor.
En sonunda cuma günü düştüm dedi bana dün, dünden beri sorguda sürekli soruyorum bu hafta burnum kanadı dedi, burnunda da bir ağrı varmış.
Şimdi eşimi bekliyorum birazdan doktora gidicez.
Hangi doktora götüreceğimi bilemedim ama orada yardımcı olurlar herhalde.
Göz doktoruna mı kulak buırun boğaz doktoruna mı başka bir doktora mı.
Başınıza geldi mi hiç böyle bir durum arkadaşlar.
--------------------------------------------------------
Önce göz doktoruna girdik,anlattım durumu baktı gözlerine ,ayrıca göz ölçümü yapıldı ve bir daha bakılacak belki gözdeki kızarıklıktan dolayı görmesi azalmıştır diye emin olamadı doktor.
Gözünde küçük bir astigmat saptandı o yüzden tekrar görmek istiyor.Ayrıca göze bir damla damlatılacakmış bu gözün bozukluğunun tespiti için işu an gözü çok hassas rahatsızlık verebilir bu durum daha sonra yapalım dedi.
Sonuç: Gözü alerjik reaksiyon gösteriyormuş, 2 tane damla verdi birisi 3 gün kullanılacak diğeri de uzun süre kullanılması gereken bir damla.
Ayrıca burnundaki hassasiyetten dolayı da kbb uzamnına yönlendirdi bizi.
KBB uzmanına gittik:
Burnuna ve kulağına üzerinde kamerası olan ince bir çubuk ile bakıldı kulakta sorun yok burunda ise iki tarafta da burun eti var ve baya şişmiş durumdaydı.
Onlar için ilaç verdi, burnunda kırıklık olabileceinden şüphelendi ve röntgen istedi, röntgende de belli olmadı. Olaki burunda kırıklık olmuşsa aradan da 1 hafta geçmişse kırmak ameliyat filan yapmak lazım dedi. Şu an için varsayım üzerine konuşuyoruz ama dedi belli olmuyor çünki burunda bir basamaklaşma var ama hep böylemiydi sonradan mı oldu emin olamadık büyüdüğü zaman eğrilik ya da rahatsızlık olursa o zaman operasyon düşünürsünüz dedi.
Yani iyi oldu gitmemiz yalnız burnundaki et beni ürküttü düşünün o çubuğun ilerlemesi için yer yoktu inşallah ilaç ile düzelir. Ben ilk gördüğümde allah buna kesin ameliyat diyecek dedim ama ilaç ile tedavi ederiz dedi çok sevindim.
Hepinize çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz fikirlerden ve geçmiş olsun dileklerinizden dolayı.