daha dün gibi şimdiki telaşımın aynısını yaşamıştım 5 yıl önce uzunköprüye tayinimiz çıktığını duyunca...gene aynı telaş ama bu sefer çok daha hüzünlü benim için...çok memnundum burdan...edirne insanı sıcacık,keyifli,hürmetkar,modern...
artık veda turları başladı benim için..her kapıda hüzün ve sıkı sıkı sarılmış kolların ve içten edilen dileklerle yapılan vedalaşmalar ev sahibimde kalıyoruz şimdi sağolsun hayriyecim benim için yazlığa gitmedi...hayriyecim hakkını ödeyemem senin...bana dost kaana ikinci anne oldun herzaman...
ordu'nun aybastı diye bir ilçesine çıktı tayinimiz vasat bir ilçe anlatılanlara göre...beni en çok düşündürende kaloriferli ev olmaması,olanlardada kaymakam mülki amirler oturuyorlarmış...benim için zor olacak..özellikle kaan emre için bir odaya hapsolacak tüm kış(ama neyseki iki sene oradayız...fatsaya yarım saat 40 dk gidiliyormuş..beni en çok telkin edende burada görev yaptığım çok sevdiğim arkadaşımın orda olması
yarın gece buradaki son gecem arkadaşlarım komşularım benim için veda gecesi yapacaklar....artık bol bol güler peşine bol bol ağlaşırız...
bir süre eve net bağlatana kadar burda olmayacağım...kendinize iyi bakın....
hoşçakalın..
kaç kere ayrılık yaşadı bu gönül,
ama bu sefer başka
bambaşka..........
bu sefer yüreğim ellerimde
tutamıyorum avuçlarımda
çırpınıyor bir o yana,
bir bu yana...
içimde birşeyler acıyor
durduramıyorum zamanı...
biliyorum
bu ne ilk nede son olacak
hep yaşanacak...
hoşçakalın,
sevdiğim insanlar
gidiyorum ben................................