Merhaba,
Aranıza yeni katıldım, aslında bende 11 yıllık anneyim fakat aranızda başka bir sebeple bulunuyorum. Biraz yaratıcılık birazda klasik şeylerden sıkılma duygusu ile bir bebek bekleyen arkadaşım için "bebek şekeri" konsepti hazırladım. İçimden oldukça farklı bir çalışma yapmak geldi ve birazdan vereceğim blog adresimde göreceğiniz gibi şekerler bittikten sonra kullanabileceğiniz bir kutunuzda olacak hem de bebeğinizin ismine özel. Piyasadaki şekerler oldukça klasik ve inanılmaz pahalı, buna şimdilik bir çözüm bulduğumu düşünüyorum.Sonra 3 yaşına basan kızının doğumgünü için gelen misafirlere dağıtmak adına arkadaşım aynı konseptin farklı bir versiyonunu istedi. Biliyorsunuz artık doğumgünlerinde hediye almak kadar hediye dağıtmakda moda son zamanlarda ama en ucuz alabileceğiniz bir hediyenin kaç lira olacağını düşününce doğumgünü kutlaması oldukça pahalıya çıkabiliyor. Sonra beklediğimiz bebek geldi ve bu seferde lohusa şerbetini sunacağımız bir konsepte ihtiyacımız oldu, şerbet istemeyenlere meyvesuyuda olabilir tabiki. Kendisi bir prenses olduğundan prenseslere layık bir lohusa konsepti yaptım. Lafın kısası bütün bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. Fikirlerinizi, eleştirilerini hatta siparişlerinizi bekliyorum
www.didosh-didosh.blogspot.com adresinden özellikle "bebek şekerleri", "lohusa şerbeti" ve "yoksa çocuğunuzun doğumgünü mü?" kısımlarına bakabilirsiniz.