Vali Güler'den sitem
Bilmiyorum, bu noktada kimsenin Münevver'in babasını eleştirmeğe hakkı var mı?
Münevver için sessiz eylem
Vali Güler'den sitem
Bilmiyorum, bu noktada kimsenin Münevver'in babasını eleştirmeğe hakkı var mı?
Münevver için sessiz eylem
bilmiyorum ama kübra birazda haklı galiba şu yönden..o kadar meydanki herşey katil kendini daha rahat saklıyordur muhtelemen buda polisin çalışma alanlarını daraltıyordur...
umarım bi an önce bulurlar bulsunlar ki diğer insanlarda bu kişiden zarar görmesin ve anne babanın yüreğini bir nebzede olsa dindirsinler
Tam olarak bilemiyorum ne düşüneceğimi. Tek bildiğim, bu noktada insan artık ancak isyan eder.T_Y_P yazdı:
bilmiyorum ama kübra birazda haklı galiba şu yönden..o kadar meydanki herşey katil kendini daha rahat saklıyordur muhtelemen buda polisin çalışma alanlarını daraltıyordur...
umarım bi an önce bulurlar bulsunlar ki diğer insanlarda bu kişiden zarar görmesin ve anne babanın yüreğini bir nebzede olsa dindirsinler
tabiki yaşanılması ve kabul edilmesi en korkunç bir şey bu..üstelikte evladınıza allah kimseye yaşatmasın böyle insanlardan herkesi korusun
ama polisede bir yerde yardımcı olmak lazım..böyle yaparak her türlü bilgiyi ve olasılıkları göz önünde tuturak yardımcı olunmuş oluyor o canavara...eşimin mesleği gereği bizler neler duyuyoruz hemde ne vahşetler sana anlatamam...bu durumda güvenlik güçlerinin rahat çalışması ve takipi çok önemli...
tabiki yok ve olamaz bence.münevver geri gelmicek ama umarım mücadelelerinin sonucunu alır aile.zor bir durum.
Münevver'in babası dün akşam Star Haber Uğur Dündar'la canlı yayına çıktı.
Adam bitmiş artık ve psikolojisi de berbat.
Uğur Dündar ise babaya dün valiyle görüştüğünü ve emniyetin bu işi bir gurur meselesi haline getirdiğini cinayetin çözümüne çok az kaldığını bildirdiklerini söyledi.
Umarım dedikleri gibi olur.
Bitmez mi! Tanrı kimsenin başına vermesin. Kızcağızın fotoğrafını basıp duruyorlar; o gülen yüzü gördükçe benim içim parçalanıyor. Anne ve babası, diğer sevdikleri kahroluyorlardır.umut yazdı:
...
Bu tür olaylarda insan sessiz-sakin olamaz sanırım,herkes olamaz ya da.
Dünyayı yakası gelir insanın yahu!
benimde sinirime giden "kesik baş denmesi yada kesik başın çöpte bulunduğunun"sürekli tekrarlanması..RüyA yazdı:
Bitmez mi! Tanrı kimsenin başına vermesin. Kızcağızın fotoğrafını basıp duruyorlar; o gülen yüzü gördükçe benim içim parçalanıyor. Anne ve babası, diğer sevdikleri kahroluyorlardır.umut yazdı:
...
yeter artık herkes biliyor olayın nasıl meydana geldiğni bu kadar da acılar kanatılmaz ki..
kesinlikle ne vali ne emniyet müdürü
siz vatandaşla niye polemiğe giriyorsunuz kardeşim
görevinizi yapın sadece
aylar olmuşş kız en vahşi şekilde sapıkça öldürülmüşş
hala bunlar çen çenn
ben anne babanın bile dahil olabileceği bir satanca ayinde öldürülmüş olabileceğini düşünüyorumm
bu olayı çözmek bu kadar zor mu yaa
adama ne dese ne yapsa haklıdırr bence