Ozan kereşe gidiyor, seneye de gidecek.Çağana bir bakıcı lazım.Daha erken diye aramıyordum ,eylülde açılacak okullar,ama arkadaş birini tavsiye etti.Bir görüşeyim dedim teyzeyle.En son gittiği yerde 5 yıl bakmış çocuğa.
yemek ,temizlik de yapıyormuş.İstemem.Çocuğuma baksın yeter.Yemeğini herşeyini hazırlayacağım çocuğun.8.30- 15.30 bakacak.Fiyat her yerde farklı.Kadın ptesi günü gelecek.Nee konuşayım, neleri sorayım, ne isteyeyim bilmiyorum.Hiç tecrübem de yok.Siz neler konuşmuştunuz, nelere dikkat etmem lazım.Bi yardım edin bana.
Biraz önce durağa girip aldım teyzeyi.Komşusu ve iki çocuğuyla gelmiş.Evi bize çok ters tarafta.Komşunu çok sevdim, çok güleryüzlü biri.Bi ara siz bakmayı düşünür müsünüz diyesim geldi Neyse ...Teyzeyle frekanslar uyuşmadı.Şartlarımız da.Ben eve gelmenizi istiyorum dedim, o da evinde bakmak istiyormuş.Piyasayı araştırdım ,300 civarı.O , 400 + yol parası istiyor.Bir de görüşürken Çağan ağlamaya başladı.İstersen emzir dedi.Tamam, dedim odadan çıkmak için kalktığımda "Neden gidiyorsun,burada emzirsene." dedi.NE yani sizin ve iki çocğun yanında mı demedim, "çocukların yanında olmaz" dedim.Biri erkekti çünkü.
Neyse sonuçta ben de bir düşüneyim dedi.Ben de düşüneyim ,eşimle görüşeyim dedim.Ama içime sinmedi kısacası.