Kedi kedi dediniz ahanda geldi beni buldu.
Adanin kursu vardi. Okuldan alinacak. Kursa goturulecek.
Haldur huldur işten ciktim. E5te gidiyorum onumde paldir puldur bir sey yuvarlandi.
Minnnaccikkkkkkkk miniminnacikkkkkk bir kedi arabanin onune atti mi kendini. Cartttt diye frene bastim. Kedi arabanin altina kacti
Dortluleri yaktim. Indim. Arkadan darrrr darrrrrrrrrrrrrrr kornalar. Ben elbiseyle egildim arabanin altindan titreyen kediyi cikardim. Arka koltuga attim vinnnn devam.
Yolda aldi mi beni endise. Yaa arkadan ayaklarimi tirmalarsa, ensemi isirirsa diye. Bir yandan araba kullaniyorum, bir yandan arkamdaki otostopcunun olasi zararlarini kuruyorum kafamda.
Stephan King’in Hayvan Mezarligi kitabi geldi aklima. Simdi diyorum direksiyona firlayacak ben de kaza yapacagim !!!
Nereye birakayim diye dusunurken, Devlet Su islerinin lojmanlarinda oturan arkadasimın bahcesi geldi aklimda. Hem devlet ananin kucagina birakirim, yetimhane gibi iyi olur dedim
Oraya gittim ki kedicik oturdugum koltugun altina kacmis sıkışmış kıpırdamiyor.
Yaklaşıp kafami egdikce pence atiyor. 40 dakika peynirle itmeyle durtmeyle ugrastim cikmadi. Artik sırtımdan ter akti.
Kalkip kedi altimda kizi almaya okula gittim. Orada kediyi cikardilar sagolsunlar. Kutulayip kizimla beraber elime tutusturdular.
Haydiiiiiiiiiiiiii oradan kursa gittim. Arabayi otoparka biraktim. Kutuyu da onlarin ofisinde golge bir yere.
Kizi kursa biraktim. Dondum maksadim kutulu kediyi alip Capitoldeki petshopa gitmek. Onlara nereye birakabilecegimi sormak.
Dondum ki yıkamaci cocuklar kutuyu acmislar, kediyi kacirmislar, geri kutulamaya calisiyorlar Hadiii onlarla da bir posta kovalamaca oynadik
Capitole gittim ki beni kapidan sokmazlar. Garaj kapısından gireceksiniz diyrolar. Ben boggggggggggggg bogggggggggggggggg diye agladim beni iceri aldilar Daha cok kucuk dediler, bana mama, kap, kedi kumu falan sattilar ciktim geldim...
Eve geldik kediyle. Cocuklar haşat ettiler hayvani. Hayvan kaciyor, onlar kovaliyor.
Allah sonumuzu hayır etsin. Nolcak bu is bilmiyorum Tecrubesi olan var mi????