1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 70 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. özgürlük aniti üzerine dogru yanlis bilgiler..--7. sayfa..

Ay ben cok fenayim bavul konusunda.
    Gerci bir sürü alisveris yaparim diye bavulun yarisi bos gidecek diyorum ama yine de artik asagiya inip bavulu getirsem de icine bir kac parca kiyafet atsam diyorum.

Tembel Deniz. Oturmus sismik hareket inceliyorum..

Re: yarin öglen NewYork a ucuyorum. Daha bavul bile hazirlamadim..

bende bavul hazırlamak konusunda tembelim...işi hemen eşimin üstüne yığarım çok güzel istif yapar ve hazırlar...bide söylenir ohhh bizim hatun gezecek ben bavulunu hazırlıyorum der
    iyi yolculuklar...

3. Re: yarin öglen NewYork a ucuyorum. Daha bavul bile hazirlamadim..

ha bi de Habertürk'de Türkiye'nin Nabzi izliyorum.. Yeni anayasamiz konusunda .. Bu nu da birakamiyorum ki..

güle güle git, gel.
    Kendine bir cilingir sofrasi hazirla, bir ufak ac. ya da bir kahve pisir veya bir cay demle, otur keyfine bak, orda yapacaklarini, gezecegin yerleri düsün. Davulu bavulu birak. Bavulu hazirlamayi bosver.Bos götür, ordan doldurarak gelirsin.Unutmadan hatirlatayim; Havalar orda yagmurlu, ona göre hazirlikli git. Iyi yolculuklar.

ben hep son gune birakirim bu isi,mehmet sinri olur ama hicte eksiksiz cikarim yola masaallah.cocugun ilacindan donuna ben dusunurum ama memetin esyalariona karismam hic.
    E gunler onceden koyunca hadi bisey lazim oluyor git bavulu kurcala ne gerek var,ben evden cikana dek ev duzenim alistigim sekilde yerli yerind eolsun isterim.

6. Re: yarin öglen NewYork a ucuyorum. Daha bavul bile hazirlamadim..

camomile yazdı:
    ben hep son gune birakirim bu isi,mehmet sinri olur ama hicte eksiksiz cikarim yola masaallah.cocugun ilacindan donuna ben dusunurum ama memetin esyalariona karismam hic.
    E gunler onceden koyunca hadi bisey lazim oluyor git bavulu kurcala ne gerek var,ben evden cikana dek ev duzenim alistigim sekilde yerli yerind eolsun isterim.
    haha bu is bende de var.. simdi yapacaklar listemde faturalari ödemek, mutfagi temiz birakmak, cicekleri sulamak, postaneye ugramak, bir makina camasir yikamak, dus yapmak falan var. bavul dedigin sonunda bir kac giysiyi garderobdan kucakla icine at olayi. makyaj malzemesi ayakkabi ve ince corap, charge aleti gibi detaylari unutmadan tabi.. ben simdi temizlik yapayim biraz

aynenn,bende illa evi temiz birakcam...
    camasir kalmicak sepette.
    takikim biraz bu konuda ama asicam insaallah.

iyi yolculuklar Deniz

8. Re: yarin öglen NewYork a ucuyorum. Daha bavul bile hazirlamadim..

Bavul hazırlama işini son güne bırakırım hep.
    Çok kararsız kalırım, şunu mu alsam bunu mu?
    Şunuda alsam mı, hava nasıl olur acaba?
    Düşünmekten bavulla dolaplar arasında gel gitlerim dolap önüde işaret parmağım dudağımın kenarında beklemelerim çok olur..
    Hazırlanıp gitmek neyse de, dönünce o bavulu boşaltmak işkence gibi gelir bana.Pazar günü döndüm Antalyadan iki bavul boşaltılmak üzere hala beni bekliyor.

İyi yolculuklar iyi eğlenceler...

9. Re: yarin öglen NewYork a ucuyorum. Daha bavul bile hazirlamadim..

D&Y&G yazdı:
    Bavul hazırlama işini son güne bırakırım hep.
    Çok kararsız kalırım, şunu mu alsam bunu mu?
    Şunuda alsam mı, hava nasıl olur acaba?
    Düşünmekten bavulla dolaplar arasında gel gitlerim dolap önüde işaret parmağım dudağımın kenarında beklemelerim çok olur..
    Hazırlanıp gitmek neyse de, dönünce o bavulu boşaltmak işkence gibi gelir bana.Pazar günü döndüm Antalyadan iki bavul boşaltılmak üzere hala beni bekliyor.

İyi yolculuklar iyi eğlenceler...
    valla ileriyi gören kadinsin.. baksana bosaltma derdini harzilarken düsünmek .. on puan..
    benim bavul hazir sayilir. 20 dakika aldi. ama fermuari acik yani bir iki atilacak sey olursa icine diye.

simdi postaneye gidip bir isimi halledip geleyim

10. Re: yarin öglen NewYork a ucuyorum. Daha bavul bile hazirlamadim..

Valiz hazırlerken "bunu bide boşaltması var" diye düşünmem Deniz.Şöyle söyleyim valiz boşaltmayı sevmiyorum