Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı ilginiz ve sevginiz için çok teşekkür ediyorum. Bugün oğluşumun çok daha iyi gibi görünüyor. Ve gözleri de iyileşmeye başladı.. Bazen yaşarma oluyor kızarıklık oluyor ve geçiyor..
Çok şükür ki yaramazlıkları da artmaya başladı. Bazen kızıyordum yaramazlık yaptığında ama şimdi sağlıklı olsun da varsın en yaramaz olsun..
Gelelim işyerindeki kötü karakterli arkadaşlara onlar da formalite icabı bana rastladıklarında geçmiş olsun çocuk nasıl oldu diyorlar ama nasıl demekse... Suratları iki karış sanki adam öldürmüşüm, cinayet işlemişim gibi suçlar bakışlar... Uzatmayacağım ben bu insanların alıp veremediklerini bir türlü anlayamadım..
Ama onları Allah'a havale ediyorum ve biliyorum ki mana bulanın başına gelir her zaman. (Ama ben yine de gelmesini istemem Allah'ım kimseyi yavrusundan ayırmasın ve acısını göstermesin).. Ama insanın biraz olsun aklına "Ben mana bulursam başıma gelir" diye gelir.. Neyse... Sözü uzatmak istemiyorum.
Oğluşum çok şükürler olsun ki şimdi daha da iyi... Ve 2.5 hafta sonra tekrar Çapa'ya kontrole gideceğiz...
Hepinize en içten sevgilerimi yolluyorum arkadaşlar....
ALLAH'IM BİZDEN ÇOCUKLARIMIZI ÇOCUKLARIMIZI DA BİZDEN AYIRMAZ İNŞALLAH.
İYİ Kİ VARSINIZ CANIM ARKADAŞLARIM