slm
benim oglum avrupa kolejine gidiyor.pek memnun degiliz.daha iyisi varmi diye merak ediyoruz???yardimlarinizi bekliyorum
slm
benim oglum avrupa kolejine gidiyor.pek memnun degiliz.daha iyisi varmi diye merak ediyoruz???yardimlarinizi bekliyorum
Gecen gun okullarla ilgili bir forum vardi diye hatirliyorum oradan bir bakin belki bilgi edinebilirsiniz.
merhabalar %100 tavsiye edebileceğim tek okul eğitim ve aktiviteler açısından bilfen kolejidir.eğitim sistemi muhteşem bir okul 2 yeğenimde ilkokuldan beri bu kuruma gidiyorlar şuan biri 7.sınıfta diğeri lise 2.ilgi alaka mukemmel derslerde en ufak bi prob görseler direk iletişime geçip aileyle ortak sorunları çözüyorlar.maddı açıdan rakam yuksek ama değermi derseniz okulların fiziki koşullarınıda gören biri olarak kesinlikle değer.ayrıca sadece dersde değil aktiviteleride çok özel.örneğin bu yıl küçük olan yeğenim 3 gunluğune uzay kampı diye bir yere gitti ben sadece haberlerde görme fırsatı bulmustumgunlerce anlattı anlayacağınız geziler bile özel.ayrıca kendımde istek vakfı mezunuyum bu okulla kıyaslayamam ama hoca kadrosunun halen çok ii olduğunu bılıyorum.doğa koleji derseniz hiçbir kurumu kotulemem ama çok fazla yalan konustuklarını pekçok kişiden duydum örneği yabancı hoca deyıp ing.derslerıne turk hocaların gırmesı gıbı kayıt yaptıtrırken anlatılanlarda tutarsızlık oluyormus.ve 1 kezde okul servisinde uyuya kalan bır ana okul öğrencisi servis şöförü eve giderken farkedıyor gıbı.tabı bunlar duyum ama hep eğitimcilerden aldığım duyumlar.tum bunları nerden bılıyorsunuz dersenız şuan çalışmamakla birlikte kendımde bebeğim doğmadan önce öğretmenlık yapıordum.umarım yardımcı olabilmişimdir.allah kolaylık versin