biricik oglum artik 3 yasinda ve ben tekrar hamileyim 28 haftalik - isyerinden erken dogum izne ayrildim cunku oglumu bir rutine sokmam lazim
bezden cikartmak icin onerilerinizi bekliyorum herseyi denedim daha bebek gelmeden oglum sanki tekrar bebeklesti - iyi kotu kakasini soyluyordu sadece cis kacirmasin diye bezliyorduk ama son zamanlarda kakasini bile tekrar bezine yapmaya basladi - caresiz kaldim
biberon'dan da vazgecmiyor - okudugum dergilerde internet sitelerde 2 yas'a kadar tam yagli sut oneriliyor sonra yarim yagli veya yagsiz sute gecmeyi tavsiyor ediyorlar ama benim oglum cok sut iciyor bazi gunler istah yok gibi butun yemekleri reddediyor ama sut icin agliyor - gunduz sut icmesini azalttik ama gece sutlerinden vazgecmiyor halen gece 2-3 kere uyaniyor sut diye agliyor - ben ne yapacam?
bir kac gun onceye kadar oglum bizim yanimizda yatiyordu - tekrar kendi odasinda kendi yataginda yatmayi sagladim fakat gece uyandiginda sut icin sesleniyor hemen bakmadigimizda sinirleniyor bagriyor yada yanimiza geliyor - ikinci bebek gelince nasil bas edecegim cok merak ediyorum - annem her bebek bir degil diyor oglumu emziremedim ama ikincisini belki emzirebilirim diye bana umut mu vermeye calisiyor bilmiyorum da iki bebegi ayni odada uyut yoksa buyuk oglum bebek geldi beni odalarindan attilar diye dusunur dedi - yani bilemiyorum nasil yapsam oysaki ben bebegi bizim odamizda tutariz diye dusunuyordum gece ilgilenmek daha kolay olur diye
bu konularda fikri olan yada tercubesini paylasmak isteyen arkadaslara sesleniyorum ne olur bana yardim edin yoksa ben simdiden kafayi yicem