1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Sogan corbasi

KIlo vermek isteyen arkadaslar,bir yakinim, gazeteden okudugu ve uyguladigi bir corbadan bahsetti.7 gun boyunca, acikdikca bu corba yeniyormus.yaninda sinirsiz sekersiz cay yada kahve, bol su, taze meyva ve az yagli yemekler yenebilirmis ama icilebildigi kadar corba icilirse sonuc daha iyi oluyormus.
    6 adet sogan, tavuk suyuna eklenecek, ekstra yag yok ama, tuz ve baharat serbest.Arzu edilirse, yarimsar kilo sevilen taze sebzelerdende eklenip kaynatilacakmis.Denesek mi ne dersiniz?

2. Re: Sogan corbasi

Merhaba Demet bunu hemen bugün uygulamaya başlayacağım.Çok acil kilo vermem lazım ve ben kendime hakim olamıyorum çok yemek yiyorum umarım bu çorbayla başarılı olurum.Hoşçakal

Re: Sogan corbasi

Demetciğim ben almıyayım alan arkadaşlarada mani olmayayım

Boy 1.70 kilo 45 bana kilo aldıracak bir çorba tarifi var mı acaba

Hepinize kolay gelsin. Bana da allah kilo versin

Mine ve annesi gibi manken adayı olmakta ısrar eden Kokoşka Miray

4. Re: Sogan corbasi

Yaaa Minecim catlatmak icin mi soyluyorsun boyle. benim boyum 1.65 ve hayatimda hic 45 kilo olmadim. su anda da 58im zaten....

Miray kilo almiyor diye sikayet ediyorsun ama kime cektigi de belli oldu....
    Peki benim kizim niye kilo almiyor... ben ne yesem hemen alirim.... :-x

optuk... Manken mine ve kokoskasini....

sisko bahar ve manken damla....

5. Re: Sogan corbasi

Valla kilo vermek için elimden geleni yaptım.

Ne den olmasın bunuda deneriz....

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

istemez olurmuyum en büyük idealim şu sıralar üzerinde en çok yoğunlaştığım konu iyide ben pişmiş soğanı pek sevmem benim için uygulaması zor bir diyet.
    Oğlum şu an 6 aylık onun doğumundan beri 8 kilo verdim ama yaza kadar 7 kilo verip 58 olmam lazım.
    Bende Herbalıfe ürünlerini denemeyi düşünüyorum.
    SEVGİYLE

Yaa ben en son 45 kilo olduğumda herhalde ortaokul 1. veya 2. sınıftaydım.
    Bu arada bu soğan çorbası diyetini ben de duydum, annemin arkadaşında gerçekten de işe yaramıştı. Benim de 2-3 kilo daha vermem gerekiyor. Çok gibi görünmüyor ama ben bir kilo daha aşağı inemiyorum. Şu soğan çorbasını denesem mi ne?

Sevgiler....

8. Re: Sogan corbasi

HEYY HEMEN YAPMALIYIZZZ..BEN DE HAMILELIGIMDE 20 KILO ALDIM 11 VERDIM 9 HALA DURUYOR . TEK TESELLIM LAROS'UN 4 KILO DOGMASI . DIYETISYENE GITTIM GECEN AY SADECE SUT VEREN ANNELERIN BOL SIVI ILE KARBONHIDRAT ALMASI GEREKTIGINI SOYLEDI . YANI MUTLAKA EKMEK-GUNDE 2-3 DILIM-YENECEK DEDI VE HAFTADA YARIM KILODAN FAZLA VERMEK SUTU AZALTIR DEDI .O ZAMAN BEN DE BASLAMAMISTIM REJIME .FAKAT BAYRAM TATILI SIRASINDA SUT TAMAMEN BITTI ZATEN ILK GUNDEN BERI PEK YOKTU DA KENDIMI KANDIRIYORDUM VARMIS GIBI . ARKADASLARIM SOYLUYOR EMZIRME ZAMANI GELINCE GOGUSLERINDEN SUTLER AKARMIS BENIM HIC AKMADI KI ILK GUN BILE .NEYSE ARTIK UZULMEME KARARI ALDIM YAPICAK BIRSEY YOK BEN DE MAMAYI HAZIRLARKEN ICINE SEVGI KATIYORUM O ZAMAN COK YARARLI OLUYOR) NEYSE NE DIYECEKTIM ; BEN YAPICAM HEMEN YARIN BASLIYORUM BU CORBAYI ICMEYE . HEPIMIZE KOLAY GELSIN . ISTEYEN OLUR ISE HABER VERIN DIYETISYENIN LISTESINI SIZINLE
    PAYLASIRIM .SELAMLAR

9. diyetisyen yerine keske doktora gitseydin

arkadasim sutun artmasi icin bol bol sivi ile protein yani et ve et urunleri yemen gerekirdi...boylelikle hem kilo verir hem de sutun azalmazdi (
    boyle onemli konulari doktorlarla konussaniz daha saglikli bilgiler elde edersiniz diye dusunmeden edemiyorum...
    ama mamalari hazirlarken icine kattigin sevginin yerini de hicbirsey tutamaz , kendini uzme, kilo vermek icin de karbonhidratlardan ve tatlilardan uzak dur...
    bol salata, et-tavuk-balik ve ekmeksiz yemek kaydiyla baklagillere agirlik ver...
    sogan corbasinin bir derde deva oldugunu dusunmuyorum ayrica, tadi turk damak tadina cok uygun degil, onu cok yersen seni yemek yemekten sogutabilecegi icin kilo verdirebilir, bak buna bisey diyemem...
    sevgiler

10. Re: Sogan corbasi

DEMETCIM, E-MAIL ADRESIN PROFILDE GOZUKMUYOR , GONDERIR MISIN ?