Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Genizeti Ameliyat Gunlugu

Gecen yillarda pek cok arkadasimiz sordu ben de sordum Heyecan yaptik ne olacak nasil olacak diye dusunduk tasindik ..Gecen persembe olduk ya burda arayan arkadaslara yardimi olur diye bu forumu yazmak istedim
    Asagidakiler Laracimin gunlugunden aynen alinti ..

Bu sabah 07.30 da hastaneye girdik . KOstuk odamiza girdik . Ben her tarafa baktim inceledim .Cok guzeldi . 19 Mart 2009 persembe ben ameliyat oldum . Bu benim ilk heyecanli gunum . Icim kipir kipir oldu . Ameliyata merakli degilim ..
    demis
    Oncelikle doktora guvenin hastaneye de ..En azindan icinize su serpilmis olur..
    Mutlaka evde konusun gitmeden ..Cocuklar bildikleri seylere daha rahat katlaniyorlar ..Yani biz de oyle oldu hep .. Aaa ameliyat onlugum geldi bile dedi gorunce .. Anestezi uzmanina annem de bu sorulari soracaginizi soylemisti dedi
    Ameliyat oncesi hasta olmamasi icin ozen gosterin daha da fazla ..Yoksa enfeksiyon halinde ameliyat erteleniyor ..
    Yaz aylarinda yapilmiyor yada onermiyorlar diyelim ..
    Asla dondurma yenmiyor Ben bos bulunup yersin dedim de sorun cikardi kucuk hanim yicem de yicem diye
    Sabah erken saatte yapiliyor operasyon genellikle ki ogleden sonra da taburcu ediliyor hasta ..Hastanede gece kalmak gerekmiyor ..Biz 8.30 da girdik tam 45 dakika sonra odada idi .. Doktor daha once de uyarmisti cocuklar aglayarak bagirarak ve huysuz uyanirlar anesteziden diye ..Gercekten de Laros dan once asansorden sesi geliyordu Hemsire bagirma demis kolaysa sen ameliyat ol nasil bagirmayayim diye bagiriyordu hemsireye
    Odaya gelince doktorumuzda annesi yanina uzanabilir dedi avutmak icin ..Biz yanimizda kitaplarimizi goturmustuk babamiz ve anneannemiz odadan cikip ikimizi basbasa biraktiklar kitap okudum sayfa cevirirken ve yutkunurken agladi sonra sustu hemen ARkasindan yarim saat uyudu uyandiginda ne agrisi vardi ne sikayeti ..Hemencecik de agizini kapali tutarak nefes almaya basladi ..
    Ameliyat sonrasi 4 gun puturlu yiyecekler asitli icecekler kuruyemis cips aci yasak .. Ogun normal ama yumusak seyler yemeye baslayabiliyor .. Hic agrisi olmuyor ama hastanede bir kasik C....l verdiler baskaca da evde de parasetamol vermek zorunda kalmadik ..
    Bu arada bademcik ameliyati agrili ama genizeti agrisiz ameliyat ..Sadee ikisi birden alinirsa da agri oluyormus ..

Ameliyatin tek ters giden yani pazar aksami ateslendik .Komplikasyon falan diye panik yaptik neyseki ameliyatta usutmus doktorumuz kontrol etti biz usuttuk kesin kusura bakmayin dedi ..Ne kusur napalim dedik

Ameliyat sonrasi antibiyotik iciliyor bir hafta ve sonra kontrol ..Ilk gunler odem oluyor agizda az konusuyor ve sesi degisik cikiyor ..Yine ses tonu degisiyormus 1 ay da duzelirmis .. Biz de 2 gunde duzeldi .. Ayrica en kotu olacak sey ameliyat sonra kanli kusma olurmus ki olursa bu hastanede iken oluyor .. Panik yapacak bisi yok ama ..Gercekten ..

Sorusu meraki olanlar bu forumdan yada ozelden herzaman sorabilirler

Re: Genizeti Ameliyat Gunlugu

...ben devam edeyim, çorba gerçekten berbat görene tuzsuz bir çorba, çocuk istemiyorsa ısrar etmeyin

bu arada, kötü anne, ne karıştırıyorsun kızının özel günlüğünü

3. Re: Genizeti Ameliyat Gunlugu

medip yazdı:
    ...ben devam edeyim, çorba gerçekten berbat görene tuzsuz bir çorba, çocuk istemiyorsa ısrar etmeyin

bu arada, kötü anne, ne karıştırıyorsun kızının özel günlüğünü
    bulasik suyu gibi diyor corba icin

yok karistirmadim .. kendisi getirdi okudu .. size gostermedi mi herkese gosteriyor da bakkk diye

çok geçmiş olsun.

civap vermiyciğim, ciddi ciddi açılan forumun seyri bozulmasın

6. Re: Genizeti Ameliyat Gunlugu

Sağol Çiğdemciğim.
    Bizim bademciklerimizde küçültülmeli imiş operasyonda.Kardeşimde 2 hafta önce burun etini(büyüklerde geniz eti değil burun eti oluyormuş) aldırarak ,bademciklerini traşlattı.Büyüklerde çok ağrılı oluyormuş ve ağzının içi bir hafta boyunca aft olunca korktuk yine beklemedeyiz.
    Laroşa ve sana çok geçmiş olsun.Baharda geldi baharda ve yazın hasta olmazsak seneye anaokulunda belki biraz daha bünyemiz güçlenir.Biz abidede çektik geniz etini ,aldıramadık ve 7 yaşından sonra küçüldü.Bakalım
    kulağa dikkat ederek devam edeceğiz sanırım.Kulağa zarar verdirmeden dayanabileceğimiz kadar dayanacağız.Ama olmaya karar verirsek seni çok ararım.

Blog Girişleri
    13

geçmişler olsun çigdemcim..
    bundan sonra çok rahatlayacaksınız emin ol..

Geçmiş olsun

Blog Girişleri
    1

cok gecmis olsun guzel Lara'ya.

gecen haftasonu biz de KBB uzmanina gosterdik Ilgaz'i. bademcikleri ve geniz eti evet biraz buyuk dedi. bu yaslarda buyuk olur 7 yasina dogru kuculebilir simdilik bir operasyon yapmaya gerek yok dedi.

fakat kulakta hafif bir sorun cikti. bir ilac verdi. toparlamayi umuyor doktorumuz

sizin de kolayca atlatmaniza sevindim.