hıı
kaçta kalkarsınız
ne yaparsınız o süreçte evden çıkıncaya kadar
kahvaltı falan hazırlayıp yapar yaptırırmısınız
kaçta işbaşı yaparsınız
ne meraklı gördüm kendimi yarabbimm
motive ihtiyaçın oluştuğunudüşünmeye başladımda yine
hıı
kaçta kalkarsınız
ne yaparsınız o süreçte evden çıkıncaya kadar
kahvaltı falan hazırlayıp yapar yaptırırmısınız
kaçta işbaşı yaparsınız
ne meraklı gördüm kendimi yarabbimm
motive ihtiyaçın oluştuğunudüşünmeye başladımda yine
Sabah 7.00'de kalkarız, oğlumda okulda kahvaltı verildiğinden. Benimde vaktim kalmadığından. Sabah hafta içi evde kahvaltı alışkanlığımız yok malesef: Ama sabah ballı süt, bazen biraz kekle gözünü açtırırım oğlişin. Kociş zaten 06.00'da kalkıp 06,45 gibi çıkar. O saatte hayatta kahvaltı ettiğini görmedim
Bense 3 kuru kayısı, ılık bir bardak suyla güne merhaba deyip, kahvaltıyı mutlaka iş yerinde yaparım kahvaltısız başladığım gün işim ters gider, seviyorum kahvaltıyı
Sabah 8.15' te kalkarım üstümü giyerim, kızımın sütünü hazırlarım, anneannesinin koynuna yatırırım bir bardak süt içerim, 8.40' da evden çıkarım 9.00'da mesaim başlar güzel bir kahvaltı hazırlarım kendime 9.30 da mesaiye hazır ve nazır olurum
eferinotur 5EsmaKaan yazdı:
Sabah 7.00'de kalkarız, oğlumda okulda kahvaltı verildiğinden. Benimde vaktim kalmadığından. Sabah hafta içi evde kahvaltı alışkanlığımız yok malesef: Ama sabah ballı süt, bazen biraz kekle gözünü açtırırım oğlişin. Kociş zaten 06.00'da kalkıp 06,45 gibi çıkar. O saatte hayatta kahvaltı ettiğini görmedim
Bense 3 kuru kayısı, ılık bir bardak suyla güne merhaba deyip, kahvaltıyı mutlaka iş yerinde yaparım kahvaltısız başladığım gün işim ters gider, seviyorum kahvaltıyı
Şimdi sorularını cevaplıyorum ,
Sabah 06:15 de kalkıyorum hemen kızım eşyalarını çantaya koyuyorum 06:25 evden çıkıp eşimle birlikte kızımı anneannesine bırakıyoruz ,eve 07:00 gibi dönüyoruz giyiniyoruz ve 07:20 de servisimiz geliyor işe gidiyoruz 08:00 de iş başı yapıp akşam 17:30 da işten çıkıp servisle kendi evimize dönüp 18:05 arabamıza binip anneannemize gidip kızımızı alıp eve dönüyoruz 19:00 gibi sonrada evde mücadelemiz başlıyor, yemektir falan filan
nasıl ama
yarım saat mesaiden yiyorum diyosunn yaniinisidom yazdı:
Sabah 8.15' te kalkarım üstümü giyerim, kızımın sütünü hazırlarım, anneannesinin koynuna yatırırım bir bardak süt içerim, 8.40' da evden çıkarım 9.00'da mesaim başlar güzel bir kahvaltı hazırlarım kendime 9.30 da mesaiye hazır ve nazır olurum
ahh ahh diyorum sadece
sabah 7.30 da kalkıyoruz kızımla kahvaltı yapıyoruz
ondan sonra benim mesai başlıyor
malum evde olduğum için 7/24hizmet veriyorum
8 de kalkıyorum, giyinip çıkıyorum.
08:30 da da işyerinde oluyorum.
Bazen 08:45
bazen 09:00
bazen de 09:30 ama nadiren.
kahvaltı etmiyorum, simit,poğaçayla idare ediyorum.
5 üzerinden di miS.E.S yazdı:
eferinotur 5EsmaKaan yazdı:
En geç 7:30 da kalkıyorum wc ye gidiyorum sonrasında mesaim başlıyor,gün bitene dek sürüyor.