1.sınıfa giden bir velet varya benim
onun için cmt günü bir kaç test döküp eve götürdüm nasıl hoşuna gitti sevindide çözdü hemen
bugün biraz daha döktüm.
değişik site kullanan veya öneren olursa sevinirim
şimdiden teşekkürler
onun için cmt günü bir kaç test döküp eve götürdüm nasıl hoşuna gitti sevindide çözdü hemen
bugün biraz daha döktüm.
şimdiden teşekkürler
Biz kırtasiyeden aldık Zambak Yayınları.
Elif de zevkle çözüyor bu testleri.
Nerden döktün testleri? hangi siteden?emirali yazdı:
bugün biraz daha döktüm.
şimdiden teşekkürler
Bana da lazım
Geçengün sınıfta test olmuşlar,soru " Bir yarışmada yenilirsek nasıl davranmalıyız?" Seçenekler" a)karşı takımı tebrik etmeliyiz. b) Ağlamalıyız c)Kavga çıkarmalıyız"
Emir c yi seçmiş
Biz geçen dönem aldık, FİNAL yayınlarının İLköğretim 1.Sınıflar Tüm Dersler çalışma Kitabı, Mert çok beğendi, ğelenerek önce konuları okuyor, sonrasında da etkinleri ve testleri çözüyor, bende kontrol ediyorum.....
Erdem Yayınlarının testlerini çözüyor Elif, bütün dersleri içeren sorular var keyifle yapıyor, birde öğretmenimiz aldırdı set halinde Kırmızı Beyaz yayıncılığın setin içinde bir Akıl Oyunları kitabı var çok zevkle yapıyor)
mutlu yayınlarının kitaplarını kullandık geçen sene biz çok eğlenceli bir kitap
ben kendim yaziyom kafadan sallayip gerekirse,sinav oncesi falan.
kobipaşa yazdı:
Nerden döktün testleri? hangi siteden?emirali yazdı:
bugün biraz daha döktüm.
şimdiden teşekkürler
Bana da lazım
Geçengün sınıfta test olmuşlar,soru " Bir yarışmada yenilirsek nasıl davranmalıyız?" Seçenekler" a)karşı takımı tebrik etmeliyiz. b) Ağlamalıyız c)Kavga çıkarmalıyız"
Emir c yi seçmiş
valla hangi siteden onu bile bilmiyorum google yazdım 1.sınıf için testler diye çıktı ordan döktüm
ama seçenek çok yok
yani mesela matematikden 10,15 test yok 20 soru yazmış o kadar
arkadaşlarında dediği gibi kitap bakıcam olmadı kırtasiyeden
benim oğlum 2.sınıfa gidiyor...sömestr tatilinde gördüğü konuları tekrar yapmak amacıyla internetten bir sürü test indirdim...biraz abartmışım galiba ama çok eğlenerek yaptı...öğretmeni çok beğenmiş çalışmasını hala geri vermedi
çoğunu bu linkten indirdim..önce üye olmalısınız siteye
http://www.egitimhane.com/
ayrıca burdanda başka sitelere ulaşabilirsiniz
http://www.egitimsitem.com/
eğitim şart!...teknolojiden de faydalanmamak olmaz hani
gökşen