1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. 2009-ilk 15 gün bilançosu

Zaten faranjit olarak iğneli ,antibiyotikli ama oğlunun mutluluğu için arkadaşları ile toplanarak dinlenilmeden ama eğlenerek girilmişti 2009 a.

2008 den alınamayan son iki maaş (kasım/aralık) ve artan masraflarla (2 haftada alınan temizlikçiye zam,doğalgaz faturasına zam,kreşe zam vs) ile mali açıdan süperiz....

Tuğberk eylül başından beri 5. kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor,artık dr umuz KBB görüşü istedi haftaya E.N.T ye gideceğiz ve büyük ihtimalle geniz eti ameliyatı olacağız.Bu beni geriyor ama kendi farkında değil.Size pazartesi aramızda geçen diyalogu yazayım..... Babası ile dr dan geldi elinde bir torba ilaç..
    -anne çok acil yemek yemem gerek.
    -noldu tatlım çok mu acıktın.
    -yok ama çok yemek yemem gerek,yoksa ender amca önce iğne verecek ,sonra nameliyat olacağım.
    -nameliyat! sen nameliyat ne biliyormusun.
    -herhalde daha büyük bir iğnedir.
    Bıdık bilmesede herşeye fikir yürütür.

Ve en son vukuatımız ben dün sabah merdivende ayağımı burktum.20 Gün sargılı dolaşacağım morarma ve şiş artar ağrı geçmezse plastik alçı. liflerim ezilmiş.

Babamızda ve Tuğcanda sağlık sorunu yok ,şükürler olsun.Oğlum karne,yılsonu ortalaması derdinde.Birinci mi? ikincimi olacağı netleşmedi daha.En büyük problemi bu.Birde sömestr ilk hafta ne etkinlikne program yapsınlar ,telefon ve msn trafiği müthiş.
    Bizden haberler bunlar...

Re: 2009-ilk 15 gün bilançosu

Ben 2009 a guzel girdim,kankimin evinde bahcede barbeku,nargile ve kosan bebeler esliginde,hepimiz eglendik
    Cok guzel hediyeler aldik birbirimize,ben tum hediyelerime pek mutlu oldum
    evimi tasidim ki hala yerlesemedik,olsun bu da iyiydi.
    Memetle aramiz mok gibi bu kotu,cok kilo aldim daha da aldim bu da kotu.
    Aman olsun genel anlamda iyiyim Elifcim
    Daha da iyi olucam inaniyorum.

Tugberkcime uzuldum,sogan suyu yaramadi mi annesi Insaallah gecer gider bu son olur ve nameliyat olmak zorunda kalmaz.
    Sana da cok gecmis olsun,bu ara bend eonce belimi sonra omzumu incittim,bilmem inanir misin ama ben yildizlarin bazen boyle seylere sebep olabildin dusunuyorum,cunku kimle konussam dusmus,bi yerini incitmis tuhaff.
    Buyuk gecmis olsun,yeni yilin geri kalani cok daha guzel olsun senin ve tum ailen icin.

aynı tas aynı hamam

4. Re: 2009-ilk 15 gün bilançosu

Güzel dileklerin için sağol Füsun.Ben de sana ve ailene her sorunu aştığın,sağlıklı ,mutlu bir 2009 diliyorum.
    Tuğberk abi gibi itirazsız soğan suyu içmiyor.2,5-3 arası kandırıp arada veriyordum ama yaklaşık 1 yıldır bir inatki sorma.Asla veremiyorum ,içse aşacağız zira abide aştık.
    Şu KBB uzmanı bir görsün bakalım.Abimizin geniz eti 7 yaşından sonra küçüldü.Buna ne diyecekler bakalım.

Üzüldüm maaş durumuna , ayrıca ameliyat için keşke biraz bekleseniz...
    Maaşlara Mayıs'a kadar zam yapılmayacağı açıklandı.Bu durumda ben de bakıcıya yapamayacağım ama nasıl söylesem diye düşünüyorum.
    Büyük oğlanın okulundan indirim talep etmek istiyorum ama tıpkı bakıcı olayında olduğu gibi hiç beceremem böyle şeyleri.
    Temizlikçi kadın gelirdi haftada bir ,artık almıyorum.

Benim özet biraz ekonomik önlem paketi gibi oldu.
    Genel olarak çok şükür , iyi diyelim iyi olsun.

yildiz_hatun yazdı:
    aynı tas aynı hamam
    Hatta;

"Aaa 2009'a mı girdik??? Ne zamannn??" desem...

bizde cok faydasini gorduk duacinim valla elif,beklense mutlaka kuculurde iste bu surecte cocugun ne kadar yipranacagi onemli.biz birde bronco waxom kullanmistim sorsan bir?

8. Re: 2009-ilk 15 gün bilançosu

nesli002 yazdı:
    Üzüldüm maaş durumuna , ayrıca ameliyat için keşke biraz bekleseniz...
    Temizlikçi kadın gelirdi haftada bir ,artık almıyorum.

Sindirilen çalışanlar olduk biz.Maaşları zamanında alalımda zam olmasın diye bakıyoruz malesef artık.Ki zaten otomotiv yan sanayi olarak zam falan yapamayız.
    Ben bakıcıyı eylül başı çıkartmış ve çok yorucu bir tempoya girmiştim ama 2 haftada bir temizlikçi alıyordum.Diğer işleri kendim yapıyordum.Ama o bile zor gelecek sanırım.

9. Re: 2009-ilk 15 gün bilançosu

camomile yazdı:
    bizde cok faydasini gorduk duacinim valla elif,beklense mutlaka kuculurde iste bu surecte cocugun ne kadar yipranacagi onemli.biz birde bronco waxom kullanmistim sorsan bir?
    Haklısın zaten KBB bademcik ve orta kulağa zararına bakacaktır.Çok elzem değilse bende kendi küçülsün diye bakıyorum.
    Soğan suyuna gelince çok çok yararlı gerçekten,Tuğcana hala boğazı kaşınmaya başlayınca yaparım ve hastalanmadan geçer.Ama kardeş kardeşe benzemiyor işte. Bronco waxom nedir Füsün?

savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

soğan suyumu ne işe yarıyor ki
    birde nasıl yapılıyor
    füs, elif bi deyiverseniz