Zaten faranjit olarak iğneli ,antibiyotikli ama oğlunun mutluluğu için arkadaşları ile toplanarak dinlenilmeden ama eğlenerek girilmişti 2009 a.
2008 den alınamayan son iki maaş (kasım/aralık) ve artan masraflarla (2 haftada alınan temizlikçiye zam,doğalgaz faturasına zam,kreşe zam vs) ile mali açıdan süperiz....
Tuğberk eylül başından beri 5. kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor,artık dr umuz KBB görüşü istedi haftaya E.N.T ye gideceğiz ve büyük ihtimalle geniz eti ameliyatı olacağız.Bu beni geriyor ama kendi farkında değil.Size pazartesi aramızda geçen diyalogu yazayım..... Babası ile dr dan geldi elinde bir torba ilaç..
-anne çok acil yemek yemem gerek.
-noldu tatlım çok mu acıktın.
-yok ama çok yemek yemem gerek,yoksa ender amca önce iğne verecek ,sonra nameliyat olacağım.
-nameliyat! sen nameliyat ne biliyormusun.
-herhalde daha büyük bir iğnedir.
Bıdık bilmesede herşeye fikir yürütür.
Ve en son vukuatımız ben dün sabah merdivende ayağımı burktum.20 Gün sargılı dolaşacağım morarma ve şiş artar ağrı geçmezse plastik alçı. liflerim ezilmiş.
Babamızda ve Tuğcanda sağlık sorunu yok ,şükürler olsun.Oğlum karne,yılsonu ortalaması derdinde.Birinci mi? ikincimi olacağı netleşmedi daha.En büyük problemi bu.Birde sömestr ilk hafta ne etkinlikne program yapsınlar ,telefon ve msn trafiği müthiş.
Bizden haberler bunlar...