Doktorum emzirirken süt ve yoğurt tüketimini yasakladı.Gaz yapabilirmiş.Ben de bir iki kere yedim artık tesadüfen mi oldu gaz olunca vazgeçtim.Ozanda hiç böyle bir yasak yoktu.siz de yasaklandı mı bunlar?
Doktorum emzirirken süt ve yoğurt tüketimini yasakladı.Gaz yapabilirmiş.Ben de bir iki kere yedim artık tesadüfen mi oldu gaz olunca vazgeçtim.Ozanda hiç böyle bir yasak yoktu.siz de yasaklandı mı bunlar?
aksine benim doktorumda süt ve yoğurdu sürekli tüketmem gerektiğini söylemişti sadece bakliyatlarda dikatli olmam konusunda beni uyarmıstı
YOOO aksine sut icmemi onermisti
sasirdim valla
Süt ve yoğurt.Sanırım bu laktozsuz sütlerin bir zararı olmaz. Bana yasakladı mı doktorum ? hatırlayamadım Yıldız ama,doğumdan 1 hafta sonra, 3 tanecik Z.yağlı yaprak sarması yemiştim. O akşam ölüyorum sandım gaz sancısından.
Evde misafirler ve ben diğer odada kıvranıyorum.
Nasıl bir düşünceyle hareket ettiysem, doktora bile gitmedim. Sanırım misafirleri yalnız bırakmıyayım diye düşündüm.
Ama sen yine de yiyip içme istersen.
Süt bazı sitelerde yazıyor da yoğurda denk gelmedim hiç.Ben de şaşırdım ne yiyeceğimi.Mevsim kış, lahana, brokoli, karnıbahar yasak.Eeee ne kaldı geriye.Dondurucudan mı geçineyim hep.
Annemle sarıp dondurucuya atmıştık doğum sonrası için.doğumdan beri yiyorum desem yalan olmaz.Ben de bişey yapmıyo.Yok yahu başlıcam süte.Öznur-Zeynep04 yazdı:
Süt ve yoğurt.Sanırım bu laktozsuz sütlerin bir zararı olmaz. Bana yasakladı mı doktorum ? hatırlayamadım Yıldız ama,doğumdan 1 hafta sonra, 3 tanecik Z.yağlı yaprak sarması yemiştim. O akşam ölüyorum sandım gaz sancısından.
Nasıl bir düşünceyle hareket ettiysem, doktora bile gitmedim. Sanırım misafirleri yalnız bırakmıyayım diye düşündüm.
İlginç , vücudunda eksilen kalsiyum ne olacacak peki acep?
Forumunu parçalamak,bölmek istemiyorum ama,
sarma denince akan sular duruyor benim için Yıldız,
Dondurucudan çıkartıp pişince aynı tat oluyor mu sarmalarda ?
Bu arada sütü laktozsuz sütlerden al.
Yoğurdu da çok fazla tüketmemeye çalış.
Birde şu papatya çaylarından rezene çaylarından içersin arkasından. Birşey olmaz herhalde.
YLDZ yazdı:
Annemle sarıp dondurucuya atmıştık doğum sonrası için.doğumdan beri yiyorum desem yalan olmaz.Ben de bişey yapmıyo.Yok yahu başlıcam süte.Öznur-Zeynep04 yazdı:
Aksine bol bol su, süt ve süt urunlerinden yapilma seyler yememi soyledi yildizcim.
Ben surekli tuketiyorum gazimiz filan yok cok sukur.
Bir yanlislik olmasin canim?
banada demişti doktorum belli bir süre kullanmadım ama sonra devam. sütüde kendini değil ama sütlaç yada sütlü çorba şeklinde yapıp içmiştim.