Bebelere ne yediriyorsunuz?
Ben becerikliyim ama artik mutfakta gecirdigim min zamani daha da azaltmak ama ogluma da saglikli seyler yedirmek istiyorum,ne yapiyosunzu siz acabagi?
Bebelere ne yediriyorsunuz?
Ben becerikliyim ama artik mutfakta gecirdigim min zamani daha da azaltmak ama ogluma da saglikli seyler yedirmek istiyorum,ne yapiyosunzu siz acabagi?
üstüme alınmıyorum
salik.limi bilmiyorum kuru fasülye pilav yapiyom su aralar
saglikli tabii daha nolsunda benim oglum oyle bayilarak yemiyor onu duduk halbuki ben cok severim,memette sever.
Sibel-Sefa yazdı:
salik.limi bilmiyorum kuru fasülye pilav yapiyom su aralar
seni de gorecez ukelanin baskani
yildiz_hatun yazdı:
üstüme alınmıyorum
salam, sosis türü şeyler yapmıyorum hiç
genelde sebze agırlıklı,kışın illaki haftada bir balık
öğlenleri yumurtanın çeşitleri kahvaltı
börek sarıyorum okul için, pogaça, kek akşam üzeri
acıkırsa
bugün kapuska var mesela, seve seve yiyecek
Aysima biz ne yersek yiyor Fusun. Onceleri cok yemek secerdi, yemek saati tam bir sinir harbine donerdi, sonra ben biraktim ustune gitmedim ama su 2-3 yildir hayir yemek istemiyorum deme gibi bir luksu yok, onune ne gelirse yiyor, yemek zorunda.
Yasin'de ablasi gibi yemek seciyor, her cesit corbayi sever onun icin corbasiz oturmayiz masaya. Sebze yemeklerini yaninda pilav ya da makarna olunca yiyor. Simdilik Yasin'in suyuna gidiyorum yemek konusunda, biraz buyusun ablasi gibi artik onunda secme hakki olmayacak.
Bizimki kendi deyimiyle "vıçcık " olan şeylerin dışındakileri yiyor. yalnız bu "vıçcık" lar bayağı çok. Sebzeler mesela vıcık vıcık oluyor diye sevmiyor. Onun dışında mantı, börek, baklagiller hatta sebzelerden taze fasulyeyi bile zorla şerle de olsa yediriyorum.
Ama bir konuda rahatım ondan dolayı içim biraz ferah. O da meyveye bayılıyor, ceviz, fındık, fıstık tarzı şeyleri de çok sever. ha bir de balık
mantı yediriyorum fus.
Mercimek çorbası,
Bide temel reis izletip arkasından ıspanak
Meyva olarakta Armut. Ama Zeynep onu hep anans olarak bilip yiyiyor yavrum.
patates kızartması+ köfte+ makarna+ketçaplı
et sulu şehriye çorbası ençok sevdiği,
tarhana yemez hanfendi,
yazdan hazırladığım dometes suyuyla yapıyorum tarhanayı
domates çorbası diye yutturuyorum