Ne mi?
Yemek yapmak...
Yaklaşık 4 gündür evdeyim. Belki de 100. farkedişim ama dün gene farkettim, hakkını vermek gerekirse evdeki vaktimin çoğunu mutfak alıyor. Misafirsiz bir yemeğin en uzun yarım saat sürdüğünü düşünürsek; en fazla yarım saat sürecek (ki her zaman değil)bir yemek için dün mutfakta nerdeyse 1.5- 2 saat kaldığımı farkettim. Yok... Bana göre değil. Yaptığım da ööyle çok uçuk şeyler değildi, yani hani şu günün menüsündekiler gibi hiç duymadığım cinsten değillerdi biraz ayrıntısı fazlaydı bir de et çözülmemişti ama gene de çok vakit aldı.
Belki de yemek yemeye çok düşkün olmadığım için bilmiyorum. Yani yemek yemeyi gerçekten zevk olarak gören bir iki arkadaşım var, onlar böyle yorumluyorlar. Vallahi siteden değiller, kimse alınmasın
Bir arkadaşım var mesela, evde yağ olduktan sonra aklıma kaç çeşit yemek gelir, der. Bense tam tersi, özellikle kışın birkaç tür dışında fikir üretmekte zorlanırım. Hele hele bayatlamasın diye akşamdan yemek hazırlamıyorum da okuldan gelince direk mutfağa girmem gerekiyor ya her gün... Sırf bunu önlemek için sürekli çocuk doğurup yardımcı alacağım karar verdim