dün gece yanıma geldi işemişdi soyundurdum tulum giydirdim, üşüyorum dedi iyice sokuldum ona yorganla çevreledim sımsıkı sarıldım ama zangır zangır titriyordu..
hemen peşinden ateşi çıktı, ama nasıl yanıyor anlatamam.. hemen ateş düşürücü verdim su içirdim ..
bir süre sonra düştü ateşi, öyle sabahı ettik.. sabah işe gitmedim evde çalışırım dedim .. hasta oldukları zaman bebek gibi oluyorlar nazlı kuşlarım
gün boyu halsiz,sümüklü ve öksürüklüydü.. bir kez kaka yaptı o da suluydu ayıptır söylemesi ishalmi oldu dedim ama devamı gelmedi..arada bol bol gaz çıkardı gebertti bizi kokudan onu saymıyoz
bir saat kadar önce kendi kendine sızdı, ama uykusunda titredi devamlı, uyandı yine işemiş altına.. yine değiştirdim ateşi çıktı bu sefer.. doktorumuzada ulaşamadım ateş düşürücü ve a..rin şurup veriyorum şimdilik.. p.tesi götürücem doktora..
kuzum çok hasta evimizin neşesi kaçtı vallahi..
bazen neden çoğu şeyi buraya yazıyorum diye şaşırıyorum kendime ama cevabı da belli zaten.. buraya yazmak rahatlatıyor insanı
bensu dün (pazar günü) enerjik olarak uyandı, ilaç vermeyi kestim bende.. sümüğümüz ve öksürüğümüz bitmedi tabiki..
ancak hiç iştahı olmadığı ve yemek yemediği için çok asabi oldu, akşam tavuk suyu çorbası yaptım ama içirmeyi başaramadım.. sırf içmesin diye yattı
gece öksürdü ama kesik kesik, sinir bozucu bir öksürükdü hırıltısıda vardı! sabah okula götürmek istemedim doktordan randevusu öğlenden sonraydı evde dinlensin istedim ama kıyameti kopardı okula gidicem diye bende götürdüm okula.. ama evden çıkmadan hemen evvel burnundan kan geldi.. çok az bir kan geldi ben biraz şaşkınlaştım, evdeki kadınımız üzülme önemli birşey değildir kaç gündür burnunu siliyorduk tahriş oldu, şimdi de ağlayınca kanadı tabi dedi.. haklı olduğunu umuyorum..
bugün doktora gidicez umarım önemli birşeyi yoktur yavrumun..
************************************************** **
evimize geldik nihayet
doktor antibiyotik verdi, cigerleri temiz çıktı ama biraz daha bekletseymişim bronşite çevirirmiş boğazlarında renkli akıntı görmüş (sarımı dedi yeşilmi dedi unuttum ). yanına da bir sürü ilaç verdi. durumunu da iyi görmedi halsizdi bensu.
burun kanaması önemli değilmiş, enfeksiyondan dolayı normal dedi. birde çok karıştırdıysa kanamıştır dedi. haketten bensu burnuna hazine arar gibi dalıyodu
nilsuyuda aldık eve geldik, ofiste minik diskime bilgilerimi yükledim evde çalışırım diye. eve geldim ki disk yok haa dedim arabada unuttum.
nasıl olsa asansör ile inicem dedim ve üzerimdeki diz kapağı çıkmış eşofmanla indim.
gidene kadar asansöre bir sürü kişi bindi, otoparkda elektrikçiler vardı yani sokağa çıksam daha az görülürdüm hızla arabaya gittim, diskimin olduğu minik çantamı aldım ve yine hızla asansöre ilerledim. benimle birlikte bir elektrikçi de bindi asansöre..
numaralarımıza bastık asansör çıktı ki arabayı kilitlemediğimi hatırladım, basmış bulunduğum için en üste çıktım ve tekrar inmek üzere geri döndüm ki aynı elektrikçi yine bindi asansöre ve yine otoparka gitti arabayı kilitledim ve eve geldim.. göya kim görecek ki di mi
bilgisayarımı açtım , diski aradım meğer koymamışım çantaya ! düşünmüştüm koymayı ama telefon falan girince araya unutmuşum, boşuna kendime macera yaşattım işte
bu arada kibar olayım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim