1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 68 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

benoşum çok hasta.. ateşli, öksürüyor,titriyor.../bugün doktora gidiyoruz/ gittik..

dün gece yanıma geldi işemişdi soyundurdum tulum giydirdim, üşüyorum dedi iyice sokuldum ona yorganla çevreledim sımsıkı sarıldım ama zangır zangır titriyordu..

hemen peşinden ateşi çıktı, ama nasıl yanıyor anlatamam.. hemen ateş düşürücü verdim su içirdim ..

bir süre sonra düştü ateşi, öyle sabahı ettik.. sabah işe gitmedim evde çalışırım dedim .. hasta oldukları zaman bebek gibi oluyorlar nazlı kuşlarım

gün boyu halsiz,sümüklü ve öksürüklüydü.. bir kez kaka yaptı o da suluydu ayıptır söylemesi ishalmi oldu dedim ama devamı gelmedi..arada bol bol gaz çıkardı gebertti bizi kokudan onu saymıyoz

bir saat kadar önce kendi kendine sızdı, ama uykusunda titredi devamlı, uyandı yine işemiş altına.. yine değiştirdim ateşi çıktı bu sefer.. doktorumuzada ulaşamadım ateş düşürücü ve a..rin şurup veriyorum şimdilik.. p.tesi götürücem doktora..

kuzum çok hasta evimizin neşesi kaçtı vallahi..

bazen neden çoğu şeyi buraya yazıyorum diye şaşırıyorum kendime ama cevabı da belli zaten.. buraya yazmak rahatlatıyor insanı

bensu dün (pazar günü) enerjik olarak uyandı, ilaç vermeyi kestim bende.. sümüğümüz ve öksürüğümüz bitmedi tabiki..

ancak hiç iştahı olmadığı ve yemek yemediği için çok asabi oldu, akşam tavuk suyu çorbası yaptım ama içirmeyi başaramadım.. sırf içmesin diye yattı

gece öksürdü ama kesik kesik, sinir bozucu bir öksürükdü hırıltısıda vardı! sabah okula götürmek istemedim doktordan randevusu öğlenden sonraydı evde dinlensin istedim ama kıyameti kopardı okula gidicem diye bende götürdüm okula.. ama evden çıkmadan hemen evvel burnundan kan geldi.. çok az bir kan geldi ben biraz şaşkınlaştım, evdeki kadınımız üzülme önemli birşey değildir kaç gündür burnunu siliyorduk tahriş oldu, şimdi de ağlayınca kanadı tabi dedi.. haklı olduğunu umuyorum..

bugün doktora gidicez umarım önemli birşeyi yoktur yavrumun..

************************************************** **

evimize geldik nihayet

doktor antibiyotik verdi, cigerleri temiz çıktı ama biraz daha bekletseymişim bronşite çevirirmiş boğazlarında renkli akıntı görmüş (sarımı dedi yeşilmi dedi unuttum ). yanına da bir sürü ilaç verdi. durumunu da iyi görmedi halsizdi bensu.

burun kanaması önemli değilmiş, enfeksiyondan dolayı normal dedi. birde çok karıştırdıysa kanamıştır dedi. haketten bensu burnuna hazine arar gibi dalıyodu

nilsuyuda aldık eve geldik, ofiste minik diskime bilgilerimi yükledim evde çalışırım diye. eve geldim ki disk yok haa dedim arabada unuttum.
    nasıl olsa asansör ile inicem dedim ve üzerimdeki diz kapağı çıkmış eşofmanla indim.

gidene kadar asansöre bir sürü kişi bindi, otoparkda elektrikçiler vardı yani sokağa çıksam daha az görülürdüm hızla arabaya gittim, diskimin olduğu minik çantamı aldım ve yine hızla asansöre ilerledim. benimle birlikte bir elektrikçi de bindi asansöre..

numaralarımıza bastık asansör çıktı ki arabayı kilitlemediğimi hatırladım, basmış bulunduğum için en üste çıktım ve tekrar inmek üzere geri döndüm ki aynı elektrikçi yine bindi asansöre ve yine otoparka gitti arabayı kilitledim ve eve geldim.. göya kim görecek ki di mi

bilgisayarımı açtım , diski aradım meğer koymamışım çantaya ! düşünmüştüm koymayı ama telefon falan girince araya unutmuşum, boşuna kendime macera yaşattım işte

bu arada kibar olayım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Re: benoşum çok hasta.. ateşli, öksürüyor,titriyor...

Geçmiş olsun kuzuya, nasıl kedi gibi olmuştur şimdi o haliyle . Ama bence p.tesiyi bekleme, o kadar ateşi varsa belki antibiyotik gerektiren bir durum olabilir, zaten onu kullanınca da 2 gün içinde etkisi başlar diyor dr. lar, o zaman 3-4 gün geçmiş olur. Hiç olmazsa acile filan götürüp baktır bence, müdahale ederler belki

geçmiş olsun suzancığım.
    çok üzüldüm, inşallah geçici birşeydir de sabaha birşeyciği kalmaz.
    salgın var galiba.
    sen pazartesiyi bekleme hemen götür bir doktora ne kadar erken başlarsan tedaviye o kadar yol alırsın.

gaz çıkarmasının sebebi verdiğin ateş düşürücüdür bilesin

ateş düşürücüler çok gaz yapıyor.

honan yazdı:
    Geçmiş olsun kuzuya, nasıl kedi gibi olmuştur şimdi o haliyle . Ama bence p.tesiyi bekleme, o kadar ateşi varsa belki antibiyotik gerektiren bir durum olabilir, zaten onu kullanınca da 2 gün içinde etkisi başlar diyor dr. lar, o zaman 3-4 gün geçmiş olur. Hiç olmazsa acile filan götürüp baktır bence, müdahale ederler belki
    en son yine kendi doktorumuzun olmadığı bir gün hastalanmıştı, nöbetçi doktor bakmıştı..

bensu çok tepki gösterdi, ağladı muayene ettirmedi vs.

kendi doktorunu seviyor öteki türlü rezil oluyoruz hastanede..

genelde doktorumuz iki gün bekletip geçmezse antibiyotiğe başlatıyordu p.tesiye kadar iki günde geçmiş olacak.. muhtemelen antibiyotiğe başlayacağız ama başka doktor eziyetinide yaşatmak istemiyorum..

nasıl kuzu oldu hiç sorma, o ciyaklayan bir saniye yerinde durmayan zilli şu an babası ile birlikte yatakta uzanmış tv izliyor.. babası az evvel geldi hemen beni terk etti babaya koştu haın

ateşini kontrol edemezsem yarın götürürüm olmadı..

sahende yazdı:
    geçmiş olsun suzancığım.
    çok üzüldüm, inşallah geçici birşeydir de sabaha birşeyciği kalmaz.
    salgın var galiba.
    sen pazartesiyi bekleme hemen götür bir doktora ne kadar erken başlarsan tedaviye o kadar yol alırsın.

gaz çıkarmasının sebebi verdiğin ateş düşürücüdür bilesin

ateş düşürücüler çok gaz yapıyor.
    yapma yaw, bitirdi bizi kokudan meret

nilsuya stok yapıyorum bir yandan ıhlamur falan kaynattım veriyorum bari o hastalanmasın diye inşallah ona bulaşmaz

.

IDEA yazdı:
    gecmiş olsun..

salgın var gibi tüm cocuklar hasta
    sanırım öyle.. ama onlar hasta olmasın yaw .. bak gözüm doldu, görmüyon gerçi ama

aman aman kıyamam ben nazlı periye çok geçmiş olsun suziş

9. Re: benoşum çok hasta.. ateşli, öksürüyor,titriyor...

gecmis olsun
    Laros da hasta .Dr.bugun sinuzit dedi antibiyotik basladi .Birkac gundur gece oksurugu vardi o da alerjik oksurugu imis hirilti vardi yine cigerde.. kortizonlu inhaller a basladi yine 2 ay surecek
    Kis mevsimini hic sevmiyorum Laros dogdugundan beri ..

Çok gecmıs olsun..

Valla cocuklar hastalanmasınlar.Bütün huyları degısıyor.

Ne yemek yıyorlar,ne nazları bıtıyor nede isteklerı..

Benımkınınde oksurugu antıbıyotıge basladıgımız ıcın hafıflemeye basladı.

Ama her gece ballı süt içiriyorum.o rahatlatıyor.