bişeyler iyi gitmiyo sanki.
yada ben tükettim.
ipin ucunda düşüncelerim.
en sevmediğim şey,
iş ortamında göz yaşı dökmek.
yada ben tükettim.
en sevmediğim şey,
geçen zamlarda öyle bir karar vermiştim, hatta ben gidiyorum deyip çıkıp gitmiştim, sonra beni caydırdılaraynur-anneoldum yazdı:
yada ben tükettim.
en sevmediğim şey,
bir anlık öfke ile maalesef ama istifamı kabul etmediler
İlk nedenim bebeğimin olacak olmasıydı ve yorucu bir proje beni bekliyordu.Bir diğeri yine finans sektöründe çalışanlar beni daha iyi anlayabilir belki;ne kadar çalışırsan ve emek harcarsan harca sonu yok.Devamlı aynı performansın senden bekleniyor olması.Yıpratıcı bir sektördü benimki.Çok düşünmedim üzerinde ilk fırsatta bay bay yaptım.Müdürüm ben istifamı verip asansöre binerken bile tekrar düşünmem için ricada bulundu.Ancak kafamda bitmiş bir durumu tekrar düşünme gereği hissetmedim.
Bi de yıllar geçtikçe insan daha tahamülsüz oluyor sanki(en azından ben öyleyim,14 yıldır aynı firmadayım)Aynı insanları görmekten mi acaba
tam 14 yıl olduu
burada çalışanı
çok gözyaşı döktürdüler
haksız yere
çok ahımı aldılar
gitsem gidemiyorumm
defalarca yer değişikliği talebim olduu
vermediler
el kol göz kulaksın dediler
d.memuru olunca daha bi kötü durum
kalakalıyorsun öylecee
16 yıllık memuriyetimi bir anda bitirdim, gözüm kararmıştı.
Pişman değilim.
İSTİFA BİR KERE EDİLİR BENİM KİTABIMDA
pardon caps lock
öyle gidiyorum deyip sonra vazgeçirdiler kısmı beni hep rahatsız etmiştir.
patron kafasına bu gidici diye koyar ve ilk fırsatta tam sen düzenini yendien kurmuşken gidiveririsin
söz ağızdan bir kere çıkmalı
o sebeple...bu ruh halin 2 ay daha devam ediyorsa ve bir süre dinlenmenin ev kadını olmanın hayalini kurmaya başlamışsan , ve elini hiç bir işe sürmek gelmiyorsa...
eşine danış..işsiz kalabileceğin süreyi hesapla..bu dönemde nasıl geçinebileceğinizi bulun
sonra bas istifayı
al ceketi
çık git
Eğer çalışmamak düzeninize zarar verecekse, bu kriz ortamında iyi düşün ani karar verme noolur, işsizler ordusu her geçen gün çoğalırken işe girme şansı da iyice azalıyor Aynurum
lennn yakarım orayı kim ağlattı seni
aynur, ben düzen bozulması taraftarı değilim bilirsin beni.. ama seni üzüyor ve mutsuz ediyorsa da zorlanamanın anlamı yok..
bak ne diycem, benim bir projem var,kocama açtım olmaz dedi .. dedim fikrine değil parana ihtiyacım var sermaye lazım para bul bana
birlikte iş yapalım bebek