son zamanlarda basında çok tartışılan konu bunu gerçekden merak ediyorum bende...vazgeçmek zorunda olsanız çocuğunuzdanmı kocanızdanmı vazgeçersin...allah kimseyi bu duruma düşürmesin
son zamanlarda basında çok tartışılan konu bunu gerçekden merak ediyorum bende...vazgeçmek zorunda olsanız çocuğunuzdanmı kocanızdanmı vazgeçersin...allah kimseyi bu duruma düşürmesin
sorunun cevabı belli zaten. ama çok saçma.
ama benim için cevap şüphe götürmez..........sahende yazdı:
sorunun cevabı belli zaten. ama çok saçma.
vazgeçmek deerken ne anlamda vazgeçmek
bizim basin bu konuyla ilgilenmedigi icin ambale oldum diyelbilirim.. bu kadar keskin sorulara ne gerek var..
bencede keskin bir soru.amerikada bır yangında 2 tane erkek evlat evde kalıo ve baba küçük olanı kurtarıo ilk tercihi o olmasının nedeninide onun daha küçük olmasından dolayı diye açıklıyorburdaki vazgeçmek tabiki ölüm ayrılığı ve diolarkı baba tercihinde eşinden yana olabilirken annelerde bu ihtimal yok denecek kadar az
tabiki çoçuğum....
Hani, yasam icinde zorunlu ayriliklar, istekle yapilanlar olabilir ve bu durum sadece esten yana olur diye dusundum bir an. Hic bir annennin, yavrusundan, canin parcasindan vazgecmesi gibi bir durum dusunemedim, sebeb ne olursa olsun.
Konu olum ve sizin tercihinize bagli bir felaket durumsa, asla kimse boyle bir seyle karsilassin istemem. Dusmanim dahi olsa bu boyle benim icin. Kimseye boyle caresizlikler yasama ve sonrasiyla basetme durumu olmasin dilegim.